Το καθαρίζει στο 2.15

Το καθαρίζει στο 2.15

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa League.

Σερίφ Τιρασπόλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Ουσιαστική, όσο και εντυπωσιακή ήταν στην πρεμιέρα της στον Ε’ όμιλο η Σερίφ Τιρασπόλ. Η ομάδα του Στέπιαν Τόμας πέρασε σαν… σίφουνας από την Κύπρο, νικώντας 3-0 την Ομόνοια και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Σίγουρα, οι απαιτήσεις ενός αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερες, αλλά είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν. Στο πρωτάθλημα Μολδαβίας συνέχισε με μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Μιλσάμι με 2-0. Σε 7 αγώνες, μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, που την φέρνουν στην κορυφή.

Σερίφ Τιρασπόλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Με εκτός προγράμματος ήττα ξεκίνησε, από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σε ένα ματς, στο οποίο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μάλιστα, πριν από αυτό το αποτέλεσμα, ήταν αήττητη στα 18 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση (14-4-0)! Λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/9) παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ δεν θα γίνει ούτε το προσεχές με τη Λιντς (18/9). Μετά το κακό ξεκίνημα στην Premier League και τις δύο σερί ήττες, η αγγλική ομάδα μετράει τέσσερις σερί νίκες.

Mike Bull προγνωστικά

Σερίφ Τιρασπόλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45): Εκτός αποστολής των γηπεδούχων βρίσκονται οι Άντο (μέσος) και Γιανσανέ (φορ), οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα στους φιλοξενούμενους, που ταξίδεψαν χωρίς τους Πελίστρι (εξτρέμ), Φαν ντε Μπέεκ (χαφ) και Μαρσιάλ (επιθετικός).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης στο στοίχημα και θεωρώ ότι θα πράξει τα δέοντα. Ωστόσο, δεν περιμένω μια νίκη με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Η Σερίφ Τιρασπόλ δεν προκαλεί φόβο, αλλά δεν είναι και για… πέταμα! Πάμε στοίχημα με 2 & χάντικαπ +3 στη Σερίφ σε απόδοση 2.15 (Novibet).

Conference League 2022: Όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής

Ρεν – Φενέρμπαχτσε (22:00): Θεωρητικά, είναι το ντέρμπι κορυφής. Οι δύο τους θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου. Εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω. Στην πρεμιέρα, η Ρεν πέρασε με 2-1 από την Κύπρο επί της ΑΕΚ Λάρνακας με γκολ στο 94’, η Φενέρμπαχτσε νίκησε 2-1 εντός την Ντιναμό Κιέβου με γκολ στο 92’. Στο στοίχημα, η γαλλική ομάδα δίνεται πιο μπροστά, στο 1.74 βρίσκουμε τον Άσο. Τον περίμενα πιο ψηλά, στα όρια του διπλασιασμού τουλάχιστον.

Δεν έκανε κανένα σούπερ ματς στην Κύπρο η Ρεν. Ήταν ελαφρώς καλύτερη, αλλά συνάντησε αντίσταση από την ΑΕΚ Λάρνακας και ευτύχησε να κερδίσει στο 94’ με τον Ασινιό. Έχει δυνατή ομάδα, πάντως, που αν βάλει κάτω την μπάλα και βρεθεί σε καλή βραδιά, δεν έχεις και πολλές ελπίδες. Προ ημερών νίκησε 5-0 την Οσέρ, σκοράροντας ένα γκολ στο 3’ και τα άλλα 4 μέσα σε 25 λεπτά, από το 60’ ως το 85’. Στη Γαλλία είναι στην 6η θέση με 11 βαθμούς (3-2-2, 13-7 γκολ).

Europa League 2022: Όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής

Λυτρώθηκε στο 92’ η Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και τώρα πάει στη Γαλλία για δύο αποτελέσματα. Στη θεωρία, είναι ματς για την πρωτιά, μιας και οι δύο τους είναι εκείνες που ξεχωρίζουν. Δεν έπιασε σούπερ απόδοση, είχε ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα, αλλά εν τέλει τη λύτρωσε ο Μπατσουαγί. Αυτό το 2-1 ήταν και το τελευταίο της παιχνίδι, δεν είχε υποχρεώσεις ενδιάμεσα. Στο πρωτάθλημα είναι 7η με 10 βαθμούς (3-1-1, 15-6 γκολ)

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ρεν – Φενέρμπαχτσε (22:00): Θα ποντάρω στη Ρεν. Παίζει στην έδρα της όπου είναι πιο δυνατή. Πάμε στοίχημα με το Πρώτο γκολ Ρεν & Over 1,5 γκολ Ρεν στο 2.17 (Novibet). Πληρώνει πολύ καλά.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ