Στα χωράφια της Ολλανδίας

Στα χωράφια της Ολλανδίας

Από τις πιο δύσκολες στοιχηματικές μέρες για προγνωστικα η σημερινή...

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Από τις πιο δύσκολες στοιχηματικές μέρες για προγνωστικα η σημερινή. Για να είμαστε δίκαιοι προσφέρεται για… ρεπό. Κοίταξα το κουπόνι και οι επιλογές είναι ελάχιστες. Υπάρχουν παιχνίδια για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19, αλλά δεν με συγκινούν.

Το μάτι μου έπεσε πάνω σε Κύπελλο Ολλανδίας, μια διοργάνωση που βρίσκεται στην αρχή. Παίζουν ομάδες που λογικά δεν θα τις έχετε ακούσει ποτέ, δεν θα τις έχετε ποντάρει ποτέ, αν και στο τελευταίο κρατώ μια επιφύλαξη. Για ευνόητους φυσικά λόγους…

Πριν μιλήσουμε για τα σημερινά, μια πινελιά για τα χθεσινά. Μόνο μία από τις τρεις επιλογές πέρασαν στο EFL Trophy, στο οποίο μπήκαν πολλά γκολ, αλλά όχι στα παιχνίδια που επιλέξαμε. Μόνο η Σέφιλντ με την Μπέρτον στάθηκαν στο ύψος τους, ενώ Ίπσουιτς και Μπάρνσλεϊ κέρδισαν μεν, αλλά με 2-0…

Knvb προγνωστικά

Δεν γίνεται να διαβάζατε περισπούδαστες αναλύσεις για τις ομάδες που μετέχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Δεν είναι για πολλα πολλά. Απλά θα κάνουμε την πλάκα μας για να περάσει ευχάριστα το βράδυ.

Έφτιαξα ένα παρολί με τέσσερα παιχνίδια από το κουπόνι, στα οποία πολύ απλά θέλουμε να μπουν γκολ. Ούτε σημεία, ούτε goal/goal. Σε δύο ματς θέλουμε το απλό και τίμιο over 2,5 και σε άλλα δύο over 3,5. Πάμε να τα δούμε.

Εντυπωσιακά είναι τα παιχνίδια της USV Χέρκουλες. Έχει δώσει επτά συνολικά φέτος (έξι για πρωτάθλημα και ένα για Κύπελλο) και όλα έχουν έρθει over 2,5, μαζί με goal/goal. Συνολικά έχουν σημειωθεί στα παιχνίδια της 30 γκολ! Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εξέλσιορ Μασλάους θα ποντάρουμε στο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και θα αγοράσω το over 3,5 σε απόδοση 2,12.

Η δεύτερη επιλογή μας σε over 3,5, είναι η αναμέτρηση Στε. Ντο. Κο. – Ντόνγκεν. Ειλικρινά δεν τις έχω ακούσει, ποτέ ξανά στη ζωή μου. Η πρώτη μετρά τέσσερα over 2,5 (τα τρία over 3,5) σε πέντε ματς και η δεύτερη έχει δεχθεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια. Το over 3,5 το συναντάμε στο 1,90.

Πάμε και στα δύο απλά over 2.5. To ένα σε απόδοση 1,60 είναι στο ματς Μπλάου Χέελ 38 – Μπαρόνι και το άλλο σε απόδοση 1,62, στο Ουνίτας – RKVV DEM. Ας ελπίσουμε ότι εκτός από γκολ τα ματς θα υπάρχουν και στο live…

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ