Πρίφτης… εμπιστοσύνη!

Πρίφτης… εμπιστοσύνη!

Με παίκτες όπως ο Τάιλερ Ένις κι ο Κάιρι Τόμας η Τόφας μοιάζει ως ένα καλό φαβορί

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σας, η Τόφας Μπούρσα μπορεί να ξυπνάει ωραίες μνήμες στους Έλληνες φιλάθλους και δη στους φίλους του Άρη, αφού με αυτήν αντίπαλο η ομάδα τους πανηγύρισε έναν επικό θρίαμβο στο Κύπελλο Κόρατς, όμως πάμε στοίχημα ότι δεν κάνει το ίδιο στους Ρουμάνους της Βολουντάρι.

Τόφας-Βολουντάρι / Τόφας & Over 158,5 (2,32)

Τόφας-Βολουντάρι Προγνωστικά

Ενισχυμένη με αρκετούς νέους παίκτες και με τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο, αλλά και στο πλευρό του τον Βασίλη Σίμτσακ, η Τόφας θέλει να κάνει άλλη μια καλή χρονιά στην Ευρώπη και στην Τουρκία και οι προκριματικοί του BCL φαίνεται να την… αδικούν, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Βεβαίως οι Ρουμάνοι δεν χάρηκαν πολύ με το άκουσμα της Τόφας όταν έγινε η κλήρωση που θα την έφερνε απέναντί τους αν κέρδιζαν την Αγγλική Λέστερ, όπως και έκαναν με ευκολία. Όχι ότι είναι άσχημ ομάδα, κάθε άλλο. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος για την ομάδα του Πρίφτη, ο οποίος γυρίζει κι αυτός μια νέα σελίδα στην καριέρα του μετά το αποτυχημένο πέρασμά του απ’ τον υπερ-απαιτητικό Παναθηναϊκό.

Με παίκτες όπως ο Τάιλερ Ένις κι ο Κάιρι Τόμας η Τόφας μοιάζει ως ένα καλό φαβορί, και γι’ αυτό θα οδηγηθούμε στην επιλογή Τόφας και Over 158,5 σε απόδοση 2,32.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Τόφας-Βολουντάρι | Τόφας και over 158,5 ➡απόδοση 2,32

Τόφας-Βολουντάρι / Τόφας & Over 158,5 (2,32)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ