Στις δυνατότητές της το 2.00

Στις δυνατότητές της το 2.00

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League.

Κροατία – Δανία (21:45): To ξεκίνημά της μόνο θετικό δεν ήταν, πλην όμως η Κροατία στη συνέχεια όχι μόνο βρήκε τον εαυτό της, αλλά έχει στο χέρι της την πρωτιά του πρώτου ομίλου, στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Και εξηγούμαστε. Την πρώτη αγωνιστική οι Κροάτες ηττήθηκαν εντός έδρας με 0-3 από την Αυστρία. Συνήλθαν γρήγορα, ήρθαν ισοπαλία και πάλι εντός έδρας με τη Γαλλία (1-1) και η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Νίκη στη Δανία με 1-0, νίκη στη Γαλλία με το ίδιο σκορ και 7 βαθμοί στον όμιλο.

Δύο λιγότεροι από την πρωτοπόρο Δανία, την οποία υποδέχονται το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ. Έχοντας στο ρόστερ τους φυσικά το μεγάλο τους αστέρι τον Μόντριτς, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Βίντα, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. Εκμεταλλεύτηκαν τόσο οι Κροάτες, όσο και οι Δανοί, την κακή εικόνα των Γάλλων, που έχουν μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Στο χέρι και των Δανών είναι πάντως η πρωτιά του ομίλου.

Βέλγιο – Ουαλία: Η ανάλυση του αγώνα

Κροατία – Δανία (21:45): Άλλωστε εκείνοι βρίσκονται εκεί, έχοντας τρεις νίκες και μια ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αλλά και δύο δύσκολα ματς στο επόμενο τριήμερο. Αρχικά αυτό στο Ζάγκρεμπ και στις 25 του μήνα εντός έδρας με τη Γαλλία, η οποία θέλει να δώσει… απαντήσεις για την κακή πορεία που έχει έως τώρα στο Nations League. Βεβαίως όλες οι ομάδες περισσότερο βλέπουν τα συγκεκριμένα ματς ως μια προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ίσως να παίξει και αυτό τον ρόλο του στην έκβαση των αγώνων των τελευταίων αγωνιστικών του Nations League. Γαλλία και Δανία μάλιστα είναι και στον ίδιο όμιλο στο Μουντιάλ.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Καλές ομάδες και οι δύο, που μας προσφέρουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Καλύτερα να αποφύγουμε τα προγνωστικά που αφορούν τον νικητή, θα πάμε προς τα γκολ που έχουν αξία και λόγω απόδοσης. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.92 (Pamestoixima).

Πολωνία – Ολλανδία: Η ανάλυση του αγώνα

Γαλλία – Αυστρία (21:45): Αν ψάξουμε να βρούμε μια μεγάλη απογοήτευση στο φετινό Nations League αυτή δεν είναι άλλη από τη Γαλλία. Στους τέσσερις αγώνες του περασμένου Ιουνίου έκανε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, με τις ήττες μάλιστα να έρχονται σε εντός έδρας ματς. 1-2 από τη Δανία και 0-1 από την Κροατία τα αποτελέσματα των Γάλλων στο Παρίσι. 1-1 στο Ζάγκρεμπ με την Κροατία και 1-1 στην Αυστρία οι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.  Δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου, αφού έχει δύο βαθμούς τη στιγμή που η Δανία είναι στους εννιά.

Ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια με Αυστρία εντός και Δανία εκτός θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Και σίγουρα να δείξει και ένα καλύτερο πρόσωπο εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο θα πάει ως κάτοχος του τίτλου. Επιπλέον, θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, η οποία θα είναι μάλλον… ντροπιαστική αν έρθει, έστω και αν για τους μεγάλους το Nations League δεν λέει κάτι. Αλλά σε όμιλο με Αυστρία, Δανία, Κροατία, είναι… βαρύ για τη Γαλλία να καταλήξει τέταρτη. Στο ματς με τους Αυστριακούς δεν θα έχει τον Γιορίς, τον Ραμπιό και τον Μπενζεμά, που είναι τραυματίες.

Γαλλία – Αυστρία (21:45): Τέσσερις βαθμούς έχει η Αυστρία, αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο έχει δείξει απέναντι σε καλές ομάδες. Με μια εντυπωσιακή νίκη, το 3-0 στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Κροατία στην πρεμιέρα, με ισοπαλία κόντρα στους Γάλλους, αλλά δύο ήττες από την πρωτοπόρο Δανία. Ο στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Παρίσι για να έχει ελπίδες. Θα απουσιάσει ο επιθετικός Καλάιτζιτς της Γουλβς, θα παίξουν οι Αλάμπα και Αρναούτοβιτς που ήταν αμφίβολοι.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις η Γαλλία και να πάρει επιτέλους νίκη στον όμιλο. Θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση, να φτιάξει και ψυχολογία. Μπροστά στο κοινό της και με μια πίεση μάλλον… απροσδόκητη, οι Γάλλοι μπορούν να προσφέρουν μια ωραία βραδιά. Πάμε στοίχημα με 1 & Over 2,5 σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ