Μονόδρομος το ρίσκο

Μονόδρομος το ρίσκο

Με Αργεντίνους και Nations League θα καταπιαστούμε σήμερα, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άδεια τέλος, επιστρέφουμε στο καθήκον μετά από μία εβδομάδα και με το ταμείο της στήλης πληγωμένο εν τη απουσία μας. Με Αργεντίνους και Nations League θα καταπιαστούμε σήμερα, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Αλντοσίβι – Σεντράλ Κόρδοβα | Over 2 @ 1.75

▶️ Δες εδώ το σημειο της ημερας

Αλντοσίβι – Σεντράλ Κόρδοβα

Απόψε πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Liga Profesional της Αργεντινής, με έξι παιχνίδια να απομένουν στην συνέχεια για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η Αλντοσίβι φαίνεται να έχει παραδώσει πνεύμα και μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό πλέον. Τα έχασε και τα τέσσερα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με 10 γκολ παθητικό! Οι συνεχόμενες αποτυχίες έφεραν και την αναμενόμενη απολυση του κόουτς Σομόσα κι η “τιμπουρόν” θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή στο σημερινό παιχνίδι και πιθανότατα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Σεντράλ Κόρδοβα έκανε back to back νίκες στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο και πήρε αέρα από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Με μία τρίτη σερί απόψε “καθαρίζει” την παραμονή στην κατηγορία. Πολύ πιο οργανωμένη με τον Μπάλμπο στα ηνία, εκμεταλλεύται την έδρα της, αλλά μακριά από αυτήν υποφέρει.

Η βαθμολογική κατάσταση των γηπεδούχων έχει ως μονόδρομο το ρίσκο για μία νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς (μαθηματικά) για την επιβίωση. Άνετη και με καλή ψυχολογία η Σεντράλ Κόρδοβα, είναι καλή στο transition, θα βρει χώρους να τρέξει και προβλέπουμε συνθήκες για γκολ συνολικά στο παιχνίδι. Οι τιμές των book μας επιτρέπουν να πάμε πιο safe με το Over 2 σε απόδοση 1.75.

Μαυροβούνιο – Φινλανδία

Τελευταία αγωνιστική για το Nations League και στο Β’ όμιλο της 3ης κατηγορίας μένει μόνο να κριθεί ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Η Βοσνία που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά με 11 πόντους παίζει στην έδρα της ουραγού Ρουμανίας, που είναι στους 4. Το Μαυροβούνιο είναι στους 7 και η Φινλανδία στους 5. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, αλλά δεν θα κάτσουν να χάσουν και συνάμα να πέσουν στην 3η θέση του ομίλου. Η Φινλανδία με νίκη δεν την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο Βουκουρέστι, η λογική λέει ότι θα το πάει κλειστά το παιχνίδι περιμένοντας να ακούσει τι χρειάζεται. Παρόμοιας δυναμικής ομάδες, η έδρα αντισταθμίζεται από το βαθμολογικό κίνητρο, θα πάμε με την ισοπαλία ημιχρόνου σε απόδοση 1.96.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Μαυροβούνιο – Φινλανδία ➡ Χ στο ημίχρονο (απόδοση 1.96)

23:00 | Αλντοσίβι – Σεντράλ Κόρδοβα  ➡ Over 2 (απόδοση 1.75)

▶️ Κάθε μέρα τα πιο δυνατά προγνωστικα είναι εδώ!

Μαυροβούνιο – Φινλανδία | Χ Ημίχρονο @ 1.96
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ