Ποντάρισμα με φαβορί στο Αυστρία – Κροατία

Ποντάρισμα με φαβορί στο Αυστρία – Κροατία

Η πρόταση για το ματς Αυστρία - Κροατία.

Τα παιχνίδια του Nations League ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Κυριακής και το Betarades.gr αναλύει τη σημαντική αναμέτρηση Αυστρία – Κροατία.

*Παιχνίδι για την Α’ κατηγορία του Nations League. Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται στο Final 4 της διοργάνωσης, ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία.

*Στον πρώτο γύρο: Κροατία – Αυστρία 0-3

Διαβάστε επίσης: Οι εθνικές απειλούν όλη τη σεζόν της Μπαρτσελόνα (pics)

*Η Αυστρία χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Γαλλία για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Λιγκ Β’. Με νίκη η Κροατία θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 του Nations League. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Δανία υπερέχει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από τη Γαλλία. Τα γκολ σημείωσαν Εμπαπέ (56′) και Ζιρού (65′).

Στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου υποχώρησε η Αυστρία, μετά την ήττα που γνώρισε με κατεβασμένα χέρια στην έδρα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας μεσοβδόμαδα. Δέχτηκε ισχυρότατη πίεση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, παράλληλα δεν έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά δημιουργώντας μόλις τέσσερις ευκαιρίες (σ.σ. καμία στην εστία).

«Δεν αποτέλεσε έκπληξη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης, είναι κρίμα ο τρόπος που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μία καλύτερη εμφάνιση», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ράνγκνικ. Η Αυστρία παραμένει δίχως νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις (0-1-3), εντός έδρας γνώρισε μία ήττα στις πέντε τελευταίες (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) από τη Δανία (2-1) στις 6 Ιουνίου.

Εθνική Αυστρίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Σιόν), Σλάγκερ (ΛΑΣΚ Λιντζ), Πεντζ (Ρεμς) – Αμυντικοί: Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Πος (Μπολόνια), Ντάνσο (Λανς), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Βέμπερ (Σάλτσμπουργκ), Τράουνερ (Φέγενορντ), Φριντλ (Βέρντερ) – Μέσοι: Σάμπιτζερ (Μπάγερν Μονάχου), Σλάγκερ (Λειψία), Μπάουμγκαρτνερ (Χόφενχαϊμ), Σέιβαλντ (Σάλτσμπουργκ), Λιούμπισιτς (Κολωνία), Σαράσεβιτς (Κλερμόν), Σμιντ (Βέρντερ) – Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Βέιμαν (Μπρίστολ Σίτι), Ονισίβο (Μάιντς)

ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΚΡΟΑΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Δανίας. Ο Σόσα άνοιξε το σκορ στο 49′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Έρικσεν (77′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάγιερ δύο λεπτά αργότερα.

Πραγματοποιώντας το 3Χ3 με αντίπαλο την Δανία μεσοβδόμαδα, η Κροατία σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου και βρίσκεται 90′ μακριά από την κατάκτηση της πρόκρισης στο Final 4 του Nations League. Χρειάστηκαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Λιβάκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο για να κρατήσει το μηδέν. Ανέβασε ρυθμούς, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο κι έγινε πιο επιθετική.

Δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση των φιλοξενούμενων απαντώντας δύο λεπτά αργότερα με γκολάρα του Μάγιερ. «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που μπορούν να βοηθήσουν ερχόμενοι από τον πάγκο. Όλοι μας πιστεύουμε στην πρόκριση, το κλίμα είναι φανταστικό στα αποδυτήρια», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντάλιτς. Η Κροατία μετράει πέντε σερί εκτός έδρας νίκες, στις τέσσερις από τις οποίες κράτησε το μηδέν (13-1 τα γκολ).

Εθνική Κροατίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ίβουσιτς (Όσιγεκ), Κάλινιτς (Χάιντουκ) – Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γκβάρντιολ (Λειψία), Σόσα (Στουτγκάρδη), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου), Έλριτς (Σασουόλο), Σούταλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Λόβρεν (Ζενίτ) – Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Ρεν), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ) – Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Όρσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Πέρισιτς (Τότεναμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμ), Λιβάγια (Χάιντουκ Σπλιτ)

ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Κροατία έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την μπουγάδα κόντρα σε μία κάκιστη Αυστρία που δεν σκοράρει σε δύο αναμετρήσεις. Κρατάμε πως οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το «τρίποντο» στις πέντε τελευταίες εξόδους τους, κρατώντας το μηδέν στις τέσσερις. Για όσους ασχολούνται με combo αξίζει το Χ2 & under 3,5 σε απόδοση 1.85.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/aystria-kroatia/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ