Η ευκαιρία της Σάσαρι

Η ευκαιρία της Σάσαρι

Προχωράμε στην Ιταλία και πάμε στοίχημα στον τελικό του εκεί Super Cup

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σας, η Εφές πήγε αρκετά καλά στον τελικό του Τουρκικού Super Cup και δικαίωσε την πρόβλεψή μας για νίκη της πάνω από 5.5 πόντους, αφού επικράτησε με 71-62, οπότε τώρα προχωράμε στην Ιταλία και πάμε στοίχημα στον τελικό του εκεί Super Cup, όπου η Σάσαρι περιμένει τη Βίρτους Μπολόνια (21:45, Cosmote Sport 7HD).

Σάσαρι – Βίρτους Μπολόνια Προγνωστικά

Οι δυο ομάδες πέρασαν μετά από συγκλονιστικά παιχνίδια, αφού οι μεν “νησιώτες” από τη Σαρδηνία κέρδισαν στον πρώτο ημιτελικό την Τορτόνα με 84-83 με καλάθι του Λιθουανού Μπέντζιους στην επίθεση τους και κόψιμο του Ονουάκου στον πολύ καλό Κρίστον στην άμυνα, οι δε της Βίρτους στην παράταση επί της κραταιάς Μιλάνο.

Η ομάδα του Σκαριόλο, σε έναν κακό ποιοτικά αγώνα, κινδύνευσε να χάσει μετά από ένα “τραβηγμένο” σε βάρος της φάουλ σε τρίποντο του Μπάρον. Δόθηκε και τεχνική ποινή και ο Αμερικανός σκόρερ είχε 4 βολές, αλλά έχασε μία και ο αγώνας πήγε στην παράταση (59-59) εκεί όπου η Βίρτους ήταν και πάλι καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη πρόκριση με 72-64.

Έτσι σήμερα περιμένουμε κάτι ανάλογο, να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ναι μεν με τη Βίρτους φαβορί, αλλά η Σάσαρι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Μπέντζιους, Ρόμπινσον και Ονουάκου έδειξαν καλά πράγματα, τη στιγμή που η Βίρτους, ίσως και πιο κουρασμένη απ’ τον δικό της ημιτελικό, που έγινε και πιο αργά και είχε και παράταση, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει και σημαντικότατες απουσίες (Τεόντοσιτς, Χάκετ, Σενγκέλια, Τζαϊτέ).

Προβάδισμα στο χάντικαπ της Σάσαρι για το +9,5 που πληρώνει 1,88 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Σάσαρι – Βίρτους Μπολόνια | Σάσαρι +9,5 ➡απόδοση 1,88

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ