Δυάδα από Β’ Ολλανδίας

Δυάδα από Β’ Ολλανδίας

Κάνουμε ζέσταμα σήμερα ενόψει Σ/Κ με δύο προγνωστικά στοιχήματος απ’ τη Β’ Ολλανδίας.

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Η Ιντερνασιονάλ δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί τα ξημερώματα της Πέμπτης, “κόλλησε” στο μηδέν κόντρα στη Μπραγκαντίνο, χάθηκε έτσι το Over 1.5 γκολ της ομάδας απ’ το Πόρτο Αλέγκρε. Τουλάχιστον, επιβεβαιώθηκε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο στη Β’ Βραζιλίας, με την Κρουζέιρο να περνάει νικηφόρα με 4-1 απ’ την Πόντε Πρέτα και να εξασφαλίζει μαθηματικά τον τίτλο στη Serie B.

Επιστροφή στην κανονικότητα, μετά το διάλειμμα μιας εβδομάδας για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, έχουμε και πάλι δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάνουμε ζέσταμα σήμερα ενόψει Σ/Κ με δύο προγνωστικά στοιχήματος απ’ τη Β’ Ολλανδίας.

Ντεν Χάαγκ – Γιονγκ Αϊντχόφεν 1 @ 1.96

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας

Το πρώτο σημείο έρχεται απ’ το παιχνίδι Ντεν Χάαγκ – Γιονγκ Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλη νίκη πριν τη διακοπή, έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος την πρωτοπόρο Τσβόλε (2-1 εκτός έδρας), επανήλθαν στις νίκες, έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά χρειάζονται κι άλλα αποτελέσματα, αφού η ομάδα έχει μείνει αρκετά πίσω απ’ τις πρώτες θέσεις. Αυτή η νίκη φέρνει ηρεμία στις τάξεις της και ανακούφιση στον κόουτς Ντιρκ Κάουτ, ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν σε δύσκολη θέση. Η Γιονγκ Αϊντχόφεν, από την άλλη, μπορεί να είναι τρία ματς αήττητη, ωστόσο είναι ομάδα με χαμηλό ταβάνι, δεν ανήκει σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στη σεζόν, ενώ δεν αναμένεται να έχει βοήθεια με παίκτες απ’ την πρώτη ομάδα. Η Ντεν Χάαγκ πήρε τη νίκη που χρειαζόταν πριν τη διακοπή, καλείται να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και ν’ ανέβει κι άλλο στην κατάταξη. Ο άσσος σε απόδοση 1.96 είναι “ok” και τον κρατάω. 

Το δεύτερο σημείο της στήλης έρχεται απ’ το παιχνίδι Μπρέντα – Φένλο. Η Μπρέντα έβγαλε αντίδραση την προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες μετά το 3-1 κόντρα στη Γιονγκ Ουτρέχτη. Δίνει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα της, εκεί είναι αήττητη (ρεκόρ 3-1-0) και αυτή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί για να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη δυάδα (απευθείας άνοδος). Η Φένλο δεν ήταν στα καλύτερά της πριν τη διακοπή, τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) με αποτέλεσμα να μείνει στο -5 απ’ τις θέσεις της ανόδου. Επιβεβαιώνει εύκολα το εκατέρωθεν σκοράρισμα (πέντε διαδοχικά Goal/Goal), ενώ τα 6/8 φετινά παιχνίδια της ήρθαν Over 2.5. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 15 πόντους, δεν τις χωρίζουν πολλά ούτε σε επίπεδο ρόστερ, προβλέπω να γίνεται καλό παιχνίδι και το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.85 αποτελεί την επιλογή μας. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 Ντεν Χάαγκ – Γιονγκ Αϊντχόφεν | 1 (1.96 @ betshop)

21:00 Μπρέντα – Φένλο | Goal/Goal & Over 2.5 (1.90 @ stoiximan)

Μπρέντα – Φένλο Goal/Goal & Over 2.5 @ 1.90
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ