Με τον κόσμο της θα είναι αλλιώς…

Με τον κόσμο της θα είναι αλλιώς…

Φουλ πρόγραμμα σήμερα, δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισα, ένα από Γαλλία κι ένα από Ολλανδία.

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Η Ντεν Χάαγκ δεν έβαλε τελικά μυαλό, πήγε στράφι το διπλό που έβγαλε στην πρωτοπόρο Τσβόλε, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 απ’ την Γιονγκ Αϊντχόφεν (0-3 ημίχρονο) και το κλίμα… στράβωσε πάλι στις τάξεις της. Τουλάχιστον, επιβεβαιώθηκε το combo στοίχημα (Goal/Goal & Over 2.5) στο Μπρέντα – Ρόντα, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό απ’ τη Βραβάνδη (1-2).

Από χθες επιστρέψαμε σε κανονικούς ρυθμούς, οι εμπορικές λίγκες είναι πάλι εδώ και θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φουλ πρόγραμμα σήμερα, δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισα, ένα από Γαλλία κι ένα από Ολλανδία.

Σεντ Ετιέν – Γκρενόμπλ 1 @ 1.87

Προγνωστικά Γαλλίας 

Ξεκινάω από Γαλλία τα σημερινά προγνωστικά, με τη Σεντ Ετιέν να υποδέχεται την Γκρενόμπλ για την 10η αγωνιστική της Ligue 2. Η Σεντ Ετιέν δεν πήγε με θετικό τρόπο στη διακοπή, το 2-1 απ’ την Γκινγκάμπ στη Βρετάνη διέκοψε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας (υποβιβασμός). Επιστρέφει σήμερα στην έδρα της, εκεί εξέτισε ποινή τεσσάρων αγώνων (ήταν τιμωρημένοι για τα επεισόδια στον αγώνα μπαράζ με την Οσέρ), θα έχει τη δυναμική στήριξη του κόσμου της, 20.000 περίπου αναμένεται να δώσουν το “παρόν”. Οι “στεφανουά”, άλλωστε, δεν έχουν υλικό για να βολοδέρνουν στα χαμηλά στρώματα της β’ τη τάξει κατηγορίας και τους περιμένω καλύτερους μετά τη διακοπή. Η Γκρενόμπλ, από την άλλη, μπορεί να κέρδισε με δέκα παίκτες την Καέν, ωστόσο μακριά απ’ την έδρα της βγάζει τρομερές αδυναμίες, δεν έχει διπλό σε τέσσερις εξόδους, σε όλες μάλιστα έμεινε άσφαιρη. Ο άσσος γνώρισε σημαντική πτώση τα τελευταία 24ωρα, απ’ το 2.00 έχει πέσει στο 1.85 κατά μέσο όρο, κορυφαία τιμή της Stoiximan το 1.87, είναι οριακά αποδεκτός και θα μπει στο παιχνίδι μου. 

Προγνωστικά Ολλανδίας

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία και κάνουμε στάση στο Λεουβάρντεν, με την Καμπούρ να φιλοξενεί την Αϊντχόφεν για την 8η αγωνιστική της Eredivisie. Η Αϊντχόφεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Άγιαξ απ’ την Αλκμάαρ, κέρδισε με τη σειρά της το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν την Φέγενορντ (4-3) και έπιασε τον “Αίαντα” στην κορυφή. Η ομάδα του Φαν Νίστελροϊ πηγαίνει υποψιασμένη στην έδρα της Καμπούρ, δε θέλει ν’ αφήσει τόσο γρήγορα την κορυφή. Έχει σούπερ παράδοση κόντρα στην Καμπούρ, δεν έχει χάσει ποτέ (13-2-0), ενώ στην έδρα της αντιπάλου της μετράει 6 διπλά σε 7 συνολικά επισκέψεις (6-1-0). Από την άλλη, η Καμπούρ απογοήτευσε με την παρουσία της πριν τη διακοπή, γνώρισε πέντε ήττες σε επτά αγωνιστικές, ωστόσο σε κάποια παιχνίδια αδίκησε τον εαυτό της, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς.

Η Αϊντχόφεν είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, θα την πάρει λογικά, αλλά στις έξι φετινές εξόδους της δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ, η άμυνά της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και η Καμπούρ θα βρει τον τρόπο να σκοράρει. Το διπλό σε συνδυασμό με το Goal/Goal προσφέρεται στο 2.40 και θα το… τιμήσουμε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 Σεντ Ετιέν – Γκρενόμπλ | 1 (1.87 @ stoiximan)

17:30 Καμπούρ – Αϊντχόφεν | 2 & Goal/Goal (2.40 @ bet365)

Καμπούρ – Αϊντχόφεν 2 & Goal/Goal @ 2.40
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ