Με σημεία που καλοπληρώνουν

Με σημεία που καλοπληρώνουν

Δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισα για σήμερα, αμφότερα έρχονται απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ, πάμε να τ’ αναλύσουμε παρακάτω.

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Δώσαμε συνέχεια στο σερί χθες, από την Κυριακή η στήλη μετράει 3/3, μετά τα combo στην Α’ Γαλλίας, επαληθεύτηκε και το Χ2 & Over 1.5 στο Λαβάλ – Μπορντό, με τους “Γιρονδίνους” να περνάνε με το διπλό (1-2).

Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που διανύουμε, διεξάγεται η 3η αγωνιστική στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις της Ευρώπης, εμβόλιμες έχουμε σήμερα σε Αγγλία και Αργεντινή. Δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισα για σήμερα, αμφότερα έρχονται απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ, πάμε να τ’ αναλύσουμε παρακάτω.

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.25

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο σημείο έρχεται απ’ το “Βελοντρόμ”, στις 19.45 η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Μαρσέιγ τα πηγαίνει περίφημα στη Ligue 1 (2η με ρεκόρ 7-2-0), αλλά στην Ευρώπη έχει θέματα και μετράει δύο ήττες στον όμιλο. Δε θα έχει το ένθερμο κοινό στο πλευρό της η ομάδα του Τούντορ (τιμωρήθηκε απ’ την UEFA για τα επεισόδια στο ματς με την Άιντραχτ). Η Σπόρτινγκ, από τη μεριά της, πηγαίνει με φουλ ψυχολογία στη Μασσαλία, πήρε νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα την Παρασκευή (3-1 τη Ζιλ Βιθέντε), στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει το 2/2 και με νίκη σήμερα θα κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους “16”.

Η Μαρσέιγ είναι αναγκασμένη να πάρει ρίσκα, μπροστά είναι ομάδα που βγάζει φάσεις και στην αφελή άμυνα της Σπόρτινγκ θα φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις. Τα “λιοντάρια” έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες απ’ τη μέση και μπροστά και θα βρουν χώρους να απειλήσουν. Το Goal/Goal στο 1.75 είναι αποδεκτό, δύσκολα βλέπω να μένει εκεί, θα ψάξω ένα τρίτο τέρμα που εκτοξεύει την απόδοση στο 2.25. 

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Το δεύτερο σημείο της στήλης έρχεται απ’ το παιχνίδι στην “Άμστερνταμ Αρένα”, με τον Άγιαξ να φιλοξενεί τη Νάπολι. Ιδιαίτερα σημαντικά τα δύο διαδοχικά “ραντεβού” των δύο ομάδων, ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα η μεταξύ τους κόντρα στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα”, που θα κρίνουν εν πολλοίς και το μέλλον τους στη διοργάνωση. Και λέω σημαντικά, γιατί η Λίβερπουλ παίζει δύο σερί φορές με το αουτσάιντερ του ομίλου, Ρέιντζερς, και η λογική λέει 2/2 για τους “ρεντς”. Κάθε απώλεια, λοιπόν, θα μετρήσει για τον “Αίαντα” και τους “παρτενοπέι”.

Ο Άγιαξ δεν έρχεται από θετικά αποτελέσματα στα εγχώρια, ήττα στο γειτονικό ντέρμπι απ’ την Αλκμάαρ (2-1), γκέλα το περασμένο Σάββατο εντός έδρας με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-1), με αποτέλεσμα να πέσει απ’ την κορυφή. Νομοτελειακά, κάποια στιγμή θα “σπάσει” το σερί 14 εντός έδρας αγώνων χωρίς ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ (8-0-6). Η Νάπολι, από την άλλη, είναι σε εκπληκτική κατάσταση, έρχεται από έξι διαδοχικές νίκες, φιγουράρει στην κορυφή της Serie A, “τρέχει” αήττητο δέκα αγώνων απ’ το ξεκίνημα της σεζόν (8-2-0). Ξέρει πως θα έχει δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία, ωστόσο με βάση την εικόνα της στο ξεκίνημα της σεζόν ο πόντος είναι στις δυνατότητες της. Υπερβολικά ψηλά παίζει το “Χ”, το 3.80 είναι απόδοση που -αν μη τι άλλο- προκαλεί και θα… τιμηθεί. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας | Goal/Goal & Over 2.5 (2.25 @ betshop)

22:00 Άγιαξ – Νάπολι | Χ (3.80 @ bet365)

Άγιαξ – Νάπολι Χ @ 3.80
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ