Σκορ & θέαμα σε Πριγκιπάτο & Χράντιστε

Σκορ & θέαμα σε Πριγκιπάτο & Χράντιστε

Σε πρώτο πλάνο η αναμέτρηση της Μονακό με την Τράμπζονσπορ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Θετικός ο απολογισμός της Τετάρτης για την στήλη μας, ο “πλούσιος” άσος της Λειψίας και το γκολ του Μέσι στη Λισαβόνα μας χάρισαν +33 μονάδες κέρδος. Το παρολί μας χάθηκε, ως συνήθως, στο ένα ματς, ενώ στη Μαδρίτη η Σαχτάρ βρήκε γκολ, η Ρεάλ κέρδισε, αλλά όχι με ανατροπή όπως επιλέξαμε σε ποντάρισμα ρίσκου. Ολοκληρώνεται σήμερα το ευρωπαϊκό τριήμερο με την 3η αγωνιστική σε Europa & Conference League, πάμε να αιτιολογήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Μονακό – Τραμπζονσπόρ

Το δυνατό μας ποντάρισμα για σήμερα προκύπτει στο Πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, όπου η Μονακό υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ για τον 8ο όμιλο, τον οποίο πλαισιώνουν ο Ερυθρός Αστέρας και η Φερεντσβάρος. Οι Μονεγάσκοι αντέδρασαν σωστά στην εντός έδρας ήττα από τους Ούγγρους για τη 2η αγωνιστική, πέρασαν πειστικά από τη Ρεμς (0-3) και στην επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων σκόρπισαν την απογοητευτική Ναντ (4-1). Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έκανε τρίτη σερί νίκη στην επιστροφή από το break, με δύσκολη ανατροπή πέρασε από το Καϊσέρι (1-2) το Σάββατο. Στους τρεις βαθμούς και οι δύο ομάδες στον όμιλο, αμφότερες κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα και ηττήθηκαν από τη Φερεντσβάρος. Γνωστές και οι δύο για τις επιθετικές τους αρετές και τις αμυντικές αδυναμίες, ειδικά στις καταστάσεις μεταβάσεων. Προβλέπουμε πλούσιο παιχνίδι, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.18, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια των Τούρκων.

Σλοβάτσκο – Νις

Τα γκολ θα ψάξουμε και στο Ουχέρσκε Χράντιστε της Τσεχίας, όπου η Σλοβάτσκο φιλοξενεί τη Νις για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Conference League. Χορταστικά τα δύο πρώτα παιχνίδια των Τσέχων στον όμιλο, παίζουν στη διοργάνωση με ξεκάθαρη νοοτροπία να ευχαριστηθούν το ταξίδι. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την Παρτιζάν, από την οποία δέχθηκαν τρία γκολ με παίκτη παραπάνω και με το σκορ στο 2-0! Μία εβδομάδα αργότερα επέστρεψαν αυτοί προσωρινά από το 2-0 σε 2-2 για να ηττηθούν τελικά 4-2 στην Κολωνία! Η Νις από την άλλη έμεινε στο 1-1 με Κολωνία (εντός) και Παρτιζάν (εκτός) σε δύο παιχνίδια που υπήρχαν φάσεις για περισσότερα γκολ εκατέρωθεν, ενώ το Σάββατο, για τη Ligue 1, έκανε ανταγωνιστική εμφάνιση στο Παρίσι για να την πληγώσει στο φινάλε ο Μπαπέ. Θα βασιστούμε στο άναρχο παιχνίδι της Σλοβάτσκο και την αστάθεια των Γάλλων και θα ποντάρουμε στο Over 2.5, το οποίο μοιάζει υπερτιμημένο στο 1.95.

To παρολί

Αρκετές οι επιλογές σε αποδόσεις που είναι ενδεδειγμένες να μπουν σε τριάδα, ελπίζουμε να κάναμε την σωστή διαλογή. Σε απόδοση 5.86 το σημερινό παρολί, με σημεία από Πειραιά, Βόρειο Λονδίνο και Πεδρέιρα.

Πρώτο σημείο το Goal/Goal (1.78) στο ΟλυμπιακόςΚαραμπάκ. Έχουν χιλιο-αναφερθεί τα αμυντικά ζητήματα του Ολυμπιακού, οι παθογένειες στις μεταβάσεις δεν διορθώνονται έτσι εύκολα με την πρόσληψη Μίτσελ, ακόμη και ο κακός Ατρόμητος της Κυριακής του έβγαλε καθαρή ευκαιρία στο 1-0. Η Καραμπάκ είναι σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, κάνει πάρτι στο Αζερμπαϊτζάν με 7/7 νίκες και 24 γκολ ενεργητικό, ενώ ήταν εξαιρετική και στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου. Αιφνιδιάστηκε στο Φράιμπουργκ με δύο γρήγορα γκολ από τους Γερμανούς, αλλά διόλου απογοητεύτηκε, μείωσε και πίεσε πολύ για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος. Μία εβδομάδα αργότερα διέλυσε τη Ναντ με 3-0 στο Μπακού! Είναι πολύ πιθανό να βρει γκολ και σήμερα η ομάδα του Κουρμπάνοφ, με τον Ολυμπιακό να οφείλει να ρισκάρει μετά τις δύο ήττες στον όμιλο. Ακόμη πιο πιθανό να σκοράρουν οι “ερυθρόλευκοι” με την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά.

Δεύτερο σημείο το +2 (ασιατικό) της Μπόντο Γκλιμτ (1.80) στην έδρα της Άρσεναλ. Εδώ ψάχνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση των υπέροχων Νορβηγών που έμειναν όρθιοι στην πρεμιέρα του Philips Stadion. Με πολλές “φρέσκες” ευρωπαϊκές παραστάσεις οι παίκτες του Κνούντσεν, παίζουν μοντέρνο ποδόσφαιρο, με τις σωστές ταχύτητες/εντάσεις για να ανταπεξέλθουν στο Λονδίνο, απέναντι σε μία Άρσεναλ που αναμένεται να αγωνιστεί με εναλλακτικό σχήμα και το μυαλό στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ. Όλος ο οργανισμός των Λονδρέζων ζει και αναπνέει για το επόμενο ματς, ο Αρτέτα θα ξεκουράσει παίκτες και όσοι βασικοί αγωνιστούν δεν πρόκειται να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά.

Τρίτο και τελευταίο σημείο ο άσος (1.83) της Μπράγκα με την Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ. Η Μπράγκα υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν την Παρασκευή στο “Ντραγκάο”, θα πάει ταρακουνημένη, πιο συγκεντρωμένη στο σημερινό παιχνίδι μετά το 4-1, με στόχο το 3/3 στον όμιλο. Καλή ομάδα οι Βέλγοι με επικίνδυνους επιθετικούς, αλλά η Μπράγκα είναι πολύ πιο έμπειρη στο διεθνές επίπεδο, ιδιαιτέρως κοντρολαρισμένη για να επιβάλλει το ρυθμό της και με αποτελεσματική άμυνα όταν δεν αντιμετωπίζει τα “θηρία” της Primeira Liga.

“Μπόμπα”

Το ματς της βραδιάς διεξάγεται στις 22:00 στο Ολίμπικο. Ρόμα και Μπέτις διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον 3ο όμιλο του Europa League, με τους Ρωμαίους να έχουν 3 πόντους και τους Ανδαλουσιάνουνς 6. Η Ρόμα έβγαλε σπουδαίο διπλό με ανατροπή το Σάββατο στο Σαν Σίρο, αλλά η εμφάνισή της δεν ήταν πειστική. Εκμεταλλεύτηκε τις λίγες στιγμές της, το λάθος του Χαντάνοβιτς και την αδράνεια των “νερατζούρι” σε ένα στατικό, την ώρα που οι μεσοεπιθετικοί του Ινζάγκι έχαναν πολλές ευκαιρίες. Ο μεγάλος “καημός” των πρωτευουσιάνων είναι το πρωτάθλημα και ο Μουρίνιο αναμένεται να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες. Με τον Μπελότι να ξεκινά πιθανότατα στη θέση του Έιμπραχαμ υποβαθμίζεται η κορυφή της επίθεσής τους. Η Μπέτις είναι εξαιρετική ομάδα υπό τις οδηγίες του πολύπειρου Πελεγκρίνι, φάνηκε ότι έχει σωστή δομή, σταθερές αξίες στο παιχνίδι της στο Βίγκο παρότι έχασε εκεί την Κυριακή. Το ματς της στράβωσε νωρίς, χρειάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο κυνηγώντας στο σκορ για πάνω από 70 λεπτά, αλλά όχι μόνο δεν εκτέθηκε, είχε δυνατές φάσεις να ισοφαρίσει. Διαθέτουν το υλικό και την τακτική ισορροπία να ελέγξουν το ρυθμό οι “μπέτικος”, να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα και να βρουν τις τρύπες στην άμυνα της Ρόμα. Υπερβολή το 4.81 στο διπλό, θα το τιμήσουμε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μονακό – Τραμπζονσπόρ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.18)

19:45 | Σλοβάτσκο – Νις  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

Παρολί

22:00 | Ολυμπιακός – Καραμπάκ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

22:00 | Άρσεναλ – Μπόντο/Γκλιμτ  ➡ Μπόντο/Γκλιμτ +2 (απόδοση 1.80)

22:00 | Μπράγκα – Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ  ➡ 1 (απόδοση 1.83)

“Μπόμπα”

22:00 | Ρόμα – Μπέτις  ➡ 2 (απόδοση 4.81)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ