Με άγνοια κινδύνου η Κάραμπαγκ

Με άγνοια κινδύνου η Κάραμπαγκ

Θα κυνηγήσουν την έκπληξη οι Αζέροι.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Η γέννηση του γιου μου ήταν η αιτία της απουσίας μου από την χθεσινή ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας ελάχιστες ώρες ύπνου αλλά με ψυχολογία στα ύψη, μπαίνω σήμερα στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ.

Θα πάρω τρεις επιλογές από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, το οποίο είναι πραγματικά γεμάτο για κάθε είδος πονταρίσματος που θέλετε να ακολουθήσετε. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλές ευκαιρίες και θα δούμε αν μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Ολυμπιακός – Κάραμπαγκ Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του Μίτσελ στον πάγκο, έβγαλε ζωντάνια, πίεση και δημιουργία. Το πρώτο 45λεπτο κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο της σεζόν μέχρι στιγμής με πολλές ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και τελικά ένα γκολ από την άσπρη βούλα.

Ο Ισπανός τεχνικός μη έχοντας χρόνο για να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, θυσίασε το 2ο μέρος για να δει τι διαφορετικό μπορεί να παρουσιάσει η ομάδα του. Ήταν λογικό ο ρυθμός του Ολυμπιακού να πέσει και να μην έχει την ίδια ένταση, βρίσκοντας πάντως ένα δεύτερο γκολ.

Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι όμως πολύ δύσκολα. Οι δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, δεν έχουν επιτρέψει στους ερυθρόλευκους να αισιοδοξούν για πρόκριση. Βέβαια περιθώρια υπάρχουν όμως η εικόνα του Ολυμπιακού δεν βοηθάει. Απέναντί του σήμερα θα βρεθεί μια ομάδα, η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το απέδειξε και στα προκριματικά του καλοκαιριού. Έχει επιθετική διάθεση, καλές μονάδες και δεν φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η νίκη επί της Νάντ άνοιξε την όρεξη στους Αζέρους, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει η ελληνική ομάδα, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το combo bet στο Over 1,5 με το Χ2, δένει την αναμέτρηση στα δικά μου μάτια αφού περιμένω ένα ματς στο 1-1 με 1-2.

Ερυθρός Αστέρας – Φερεντσβάρος Προγνωστικά

Πάμε και στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Φερεντσβάρος και θα πάω στην κόντρα των γηπεδούχων με το Over 1,5 να πλαισιώνει την επιλογή μου. Οι Σέρβοι ηττήθηκαν από την Τραμπζονσπόρ εύκολα στην Τουρκία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και τώρα καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν γιατί βγάζουν μια αφέλεια στα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Αγωνίζονται με υπέρμετρη αισιοδοξία και σε κάποιες στιγμές είδος υπεροψίας. Η Φερεντσβάρος έχει κάνει το δύο στα δύο στον όμιλο και φυσικά δεν θα έλεγε όχι σε μια ισοπαλία. Επειδή θεωρώ όμως απίθανο να μην δεχθεί γκολ, λέω ότι θα μπει με επιθετική διάθεση. Έχει καλή ανασταλτική λειτουργία ωστόσο η ανάγκη των Σέρβων να φτάσουν σε μια νίκη και να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης πιστεύω ότι θα δημιουργήσει ένα γρήγορο ρυθμό στο ματς.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ