Προκύπτει σημείο στον πρώτο τελικό του κυπέλλου

Προκύπτει σημείο στον πρώτο τελικό του κυπέλλου

Αρκετά γεμάτο το σημερινό κουπόνι για τα προγνωστικά στοίχημα

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Επιστροφή με νέα πρόταση για εσάς από τη στήλη του Bethome.gr! Αρκετά γεμάτο το σημερινό κουπόνι για τα προγνωστικά στοίχημα, με τις αναμετρήσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Ωστόσο, η στήλη θα ασχοληθεί με τον πρώτο τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας.

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο | Goal/Goal @ 2.05

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Κορίνθιανς, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Ατλέτικο Παραναένσε, για το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε χωρίς αρκετούς βασικούς της παίκτες και δεν έδειξε να επηρεάζεται. Πήρε σαφές προβάδισμα από νωρίς στο σκορ και έκανε περισσότερο διαχείριση στη συνέχεια, δεχόμενη απλά τη μείωση προς το φινάλε. Διατηρείται έτσι στην τρίτη θέση της κατάταξης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του ερχόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες, που ήταν και στόχος στην αρχή της σεζόν. Ποντάρει στο εντός έδρας αήττητο σερί των επτά αγώνων (6-1-0), για να πάρει προβάδισμα απόψε, ενόψει της ρεβάνς.

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Φλαμένγκο μετράει αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), ερχόμενη από το διπλό 1-2 επί της Κουιάμπα, για το πρωτάθλημα. Μπορεί να έπαιξε χωρίς αρκετούς βασικούς της, ωστόσο ήταν και πάλι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία, παρότι δέχθηκε τη μείωση στο φινάλε. Βρίσκεται έτσι στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο, δίνοντας μάχη για να τερματίσει εντός της πρώτης τετράδος. Ηττήθηκε μια φορά στα έντεκα τελευταίες εξόδους της, έχοντας ακόμη οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή παρουσία που έχει στην έδρα της θέλει απόψε η Κορίνθιανς, έτσι ώστε να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που αναμένεται αρκετά δύσκολη. Δεν αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή, με τη Φλαμένγκο να δίνεται σε τιμές φαβορί. Επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.05 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:45 Κορίνθιανς – Φλαμένγκο: Goal/Goal (2.05 @bwin)

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο | Goal/Goal @ 2.05
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ