Το κίνητρο παραμονής η Ντέγκερφορς

Το κίνητρο παραμονής η Ντέγκερφορς

Ματς πρωταθλήματος από τη Σουηδία.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Καλημέρα σε όλους! Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Αρκετές οι αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι, είτε από εμβόλιμες αγωνιστικές είτε από ματς κυπέλλου. Εμείς, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Σουηδίας.

Ντέγκερφορς – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά

Αήττητο σερί επτά αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Ντέγκερφορς, με δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με την Έλφσμποργκ. Έχοντας περισσότερο ρόλο θεατή στον αγωνιστικό χώρο, άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της και κόντρα στη ροή κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Συνέχισε σε παθητικό ρόλο στην πορεία, αλλά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, λυγίζοντας προς το φινάλε του ματς. Είναι στην 14η θέση της κατάταξης που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, ούσα στο -5 από την απευθείας παραμονή. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της (3-5-0), διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών.

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες για το πρωτάθλημα, η Γκέτεμποργκ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Μάλμε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στην πορεία όμως ισορρόπησε κάπως την κατάσταση και αφού ισοφάρισε εκμεταλλευόμενη μια αμυντική αδράνεια των πρωταθλητών και αφού γλίτωσε με τη βοήθεια του δοκαριού, έφτασε στην ανατροπή λίγο αργότερα. Απέχει τόσο από την πρώτη τριάδα (-9), όσο και από την επικίνδυνη ζώνη (+16). Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-3).

Να συνεχίσει να ελπίζει σε απευθείας παραμονή και να αποφύγει τα μπαράζ, θέλει η Ντέγκερφορς, η οποία έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την αποψινή της αντίπαλο. Δεν δείχνει σταθερότητα η Γκέτεμποργκ, παρότι έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Μάλμε. Επιλογή μας, το 1 (DNB) σε απόδοση 1.95 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ντέγκερφορς – Γκέτεμποργκ: 1 (DNB) (1.95 @bwin)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ