Γνωστή η μοίρα των «καμικάζι»!

Γνωστή η μοίρα των «καμικάζι»!

Σήμερα θα μας απασχολήσει το πάλαι ποτέ ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 19:15 στο Nick Galis Hall.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ, και καλή εβδομάδα. Επιστρέψαμε στο θετικό σερί, με την επιλογή μας να μην κερδίσει κανείς απ’ τους Περιστέρι ή ΑΕΚ πάνω από 6 πόντους (80-84 η ΑΕΚ) σε ένα ντέρμπι που πάμε στοίχημα ότι δυστυχώς θα θυμόμαστε για τα επεισόδια που έγιναν και όχι για το πολύ καλό ματς που έγινε, ιδίως στο τέλος.

Άρης – Ολυμπιακός

Σήμερα θα μας απασχολήσει το πάλαι ποτέ ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 19:15 στο Nick Galis Hall.

Άρης – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Ο Άρης θα ντυθεί και πάλι “καμικάζι”, θα παίξει άμυνα στο όριο του φάουλ, θα αντισταθεί, αλλά όλοι ξέρουμε την πιθανότερη μοίρα των… “καμικάζι”. Η πιθανή απουσία του Βασίλη Τολιόπουλου και του Βασίλη Καββαδά μειώνει ακόμη περισσότερο τις όποιες ελπίδες του, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα παλέψει. Κέρδισε τον ΠΑΟ, αλλά μετά συνετρίβη απ’ τον ΠΑΟΚ με 88-66, μια ήττα που πάντα “πονάει” στη Θεσσαλονίκη τους “αιώνιους αντίπαλους”, όποια κι αν είναι η θέση τους.

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο για τους “κιτρινόμαυρους”, αφού σήμερα παίζουν με τον Ολυμπιακό και μετά έχουν εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ καλή και φέτος και προέρχεται από σπουδαίο “διπλό” στο Περιστέρι.

Απ’ την πλευρά του ο Ολυμπιακός, προερχόμενος από μεγάλες νίκες στην Ισπανία επί Ρεάλ και Μπασκόνια, με Σλούκα και Βεζένκοφ πρωταγωνιστές, θα είναι σοβαρός ελέω Μπαρτζώκα και είναι βέβαιο ότι ξέρει πως αν υποτιμήσει τον Άρη, που έχει νέους παίκτες γεμάτους ενέργεια, μπορεί να το πληρώσει.

Δε θα είναι στην αναμέτρηση ο Φαλ, που ετοιμάζεται για τον αγώνα της Ευρωλίγκας με τη Μονακό, όμως επέστρεψε ο Κώστας Παπανικολάου που είναι διαθέσιμος μετά από απουσία τριών αγώνων.

Προφανές το προβάδισμα των “ερυθρόλευκων” που μπορούμε αυτό το 2 να το συνδυάσουμε με το over 158,5 πόντων, σε απόδοση 1,91 στη Stoiximan. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως το οver 11.5 του Σλούκα ή το κλασικό και αγαπημένο, πλέον, double double του Σάσα Βεζένκοφ. Αρκεί να μην ανοίξει το παιχνίδι από νωρίς και κάτσει στον πάγκο για ξεκούραση ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα

19:15 Άρης – Ολυμπιακός |2 και over 158.5 (1,91@Stoiximan)

Άρης – Ολυμπιακός |2 και Over 158,5 (1,91)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ