Αξίζει το αμφίσκορο στη Βαρκελώνη

Αξίζει το αμφίσκορο στη Βαρκελώνη

Πλουσιοπάροχο για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό κουπόνι και αμέτρητες ευκαιρίες στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Πλουσιοπάροχο για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό κουπόνι και αμέτρητες ευκαιρίες στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

11η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μπαρτσελόνα δεν έχει υποστεί ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πρόσφατα 8 90λεπτα ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη εντός έδρας, με σκορ 3-0, εναντίον της Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 31’ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 35’ έκανε το 2-0 για τους Καταλανούς. Στο 38’ ο Άνσου Φάτι πέτυχε τρίτο γκολ και διαμόρφωσε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις επιτυχίες, όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε εύκολα της Βιγιαρεάλ (3-0) εντός έδρας. Δε συνάντησε προβλήματα απέναντι στο “Κίτρινο Υποβρύχιο” η ομάδα του Τσάβι, σκόραρε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος και το άφησε γρήγορα πίσω της. Επέστρεψαν και τα χαμόγελα στους “Μπλαουγράνα”, αφού δεν είχαν νικήσει στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που έδωσαν, τα οποία ήταν άκρως σημαντικά, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασαν στο “Κλάσικο” στη Μαδρίτη, από τη Ρεάλ με 3-1 και απογοήτευσαν με τη δεύτερη αποτυχία να κερδίσουν την Ίντερ (3-3) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο “Καμπ Νόου”. “Εδώ πάντα υπάρχει πίεση, αυτό είναι η Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίσουμε”, δήλωσε ο Τσάβι. Όσον αφορά την αποστολή, είναι η ίδια με το τελευταίο ματς απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Παραμένουν εκτός δράσης οι Αραούχο, Κρίστενσεν και Μέμφις Ντεπάι.

Μπαρτσελόνα Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 4/10 εντός έδρας

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Χετάφε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 2’ ο Ινιάκι Γουίλιαμς σκόραρε για το 0-1, όμως στο 27’ ο Αλενιά ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 62’ ο Ραούλ Γκαρθία σκόραρε για το 1-2 της Αθλέτικ, ενώ στο 76’ ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι ισοφάρισε για εκ νέου για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται να έχει χάσει λιγάκι τη φόρμα της τελευταία, έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη στο Λα Λίγκα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στη Μαδρίτη, με αντίπαλο τη Χετάφε (2-2), ίδιο αποτέλεσμα και στην Ανδαλουσία κόντρα στη Σεβίλλη πριν τρεις αγωνιστικές. Ενδιάμεσα, έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μπιλμπάο με σκορ 0-1. Έπεσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και απέχει πλέον δέκα βαθμούς από την κορυφή.

Στόχος της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε φέτος, είναι να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έχει υποστεί ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις εκτός έδρας. Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και έχει πάρει δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. “Θέλουμε να πάμε στο “Καμπ Νόου” και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όχι να παίξουμε άμυνα”, δήλωσε ο Γεράι Άλβαρεθ. Στο αγωνιστικό σκέλος, εξέτισε και επιστρέφει ο Άντερ Ερέρα, όμως παραμένουν εκτός δράσης οι Άντερ Κάπα και Μορθίγιο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Στατιστικά

*4/6 ματς τελευταία με goal/goal

*5/8 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση και νίκησε εύκολα τη Βιγιαρεάλ. Τώρα έχει έναν περισσότερο επικίνδυνο αντίπαλο να αντιμετωπίσει, με ταχύτητα στην επιθετική γραμμή. Φαβορί φυσικά η “Μπάρσα”, όμως περιμένουμε να φτιάξει φάσεις και η Αθλέτικ. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 1.75.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/mpartselona-athletik-mpilmpao/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ