Με τα γκολ και τη…Λίβερπουλ!

Με τα γκολ και τη…Λίβερπουλ!

Από το Λονδίνο και την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Σπόρτινγκ κάνουμε σήμερα την αρχή

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια, αν όχι το χειρότερο, του φετινού Champions League ήταν αυτό ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι στο “Βεστφάλεν”, οι δυο τους έφεραν μια…βολική ισοπαλία χωρίς σκορ και προκρίθηκαν παρέα! Κάπως έτσι πήγε…περίπατο και το Χ2 και over 2.5 που είχαμε επιλέξει, ομολογώ πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τέτοιου είδους προσέγγιση από τις δύο αυτές ομάδες, μια τελευταία ελπίδα που αχνοφάνηκε να…ανοίξει το παιχνίδι χάθηκε μαζί με το πέναλτι του Μάχρεζ στο 58′! Όσο για το Μπενφίκα – Γιουβέντους, έγραφα πως λογικά οι Ιταλοί θα έδειχναν προσοχή κόντρα σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα κι ας ήταν αυτοί που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, εκεί στηρίχθηκε και το 2-3 γκολ στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά, οι “μπιανκονέρι” έπαιξαν ανοιχτά και το πλήρωσαν, το τελικό 4-3 για τους “αετούς” είναι πολύ κολακευτικό για την ομάδα του Αλέγκρι που αποκλείστηκε από τη διοργάνωση!

Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Προγνωστικά

Από το Λονδίνο και την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Σπόρτινγκ κάνουμε σήμερα την αρχή, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα! Στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς οι γηπεδούχοι, 3-2 την Άιντραχτ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα από Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ! Ρισάρλισον και Κουλουσέφσκι παραμένουν εκτός, υπερασπίστηκε τους παίκτες του και την προσπάθειά τους στις δηλώσεις του ο Κόντε, έχει τον τρόπο να τους εμπνεύσει για να αντιδράσουν! Το αποψινό το λες και ευκαιρία ανάκαμψης, για μια ομάδα με την ποιότητα των Κέιν και Σον στην επίθεση, άκρα και μεσαία γραμμή που μπορούν να δημιουργήσουν, η Σπόρτινγκ με την έως και αφελή ανασταλτική λειτουργία αλλά και νοοτροπία μοιάζει ιδανικός αντίπαλος!

Οι Πορτογάλοι τα έκαναν όλα λάθος στις δύο ήττες από τη Μαρσέιγ, συνολικό εις βάρος τους σκορ 6-1 και μόλις 42′ με έντεκα εναντίον έντεκα, ομάδα αυτοκαταστροφική όσο λίγες αυτή του Αμορίμ! Τιμωρημένοι οι Πέδρο Γκονσάλβες και Εσγκάιο για τους φιλοξενούμενους, ανέκαμψαν κάπως ψυχολογικά με το 3-1 επί της Κάζα Πία, η ιδανική τους εκκίνηση στον όμιλο είναι που τους κράτα ζωντανούς, στους έξι βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τους “σπερς”, δικαιούνται να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση και με αυτό το πνεύμα τους περιμένω απόψε απαιτητικούς, έχουν και οι Λονδρέζοι τα θέματά τους στα μετόπισθεν! Προφανώς και θεωρώ φαβορί την Τότεναμ, μεγαλύτερο φαβορί στα δικά μου μάτια το ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 2.15 η απόδοση!

➡️ Οι στοιχηματικές επιλογές του Στέφανου Αβραμίδη καθημερινά και στο stoiximan app!

Άγιαξ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Από Λονδίνο…Άμστερνταμ, το Βερολίνο μπορεί να περιμένει, Άγιαξ – Λίβερπουλ, στις 22:00 η σέντρα και στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”! Καταστροφικά για τους Ολλανδούς τα δύο παιχνίδια με τη Νάπολι, ανέδειξαν όλες τις αμυντικές τους αδυναμίες, συνολικά δέκα γκολ δέχθηκαν από τους “παρτενοπέι”, βαρύτερη ευρωπαϊκή ήττα της ιστορίας τους το εντός έδρας 6-1! Με μοναδικό απόντα τον Ρεντς ετοιμάζει τα πλάνα του ο Σρέντερ, και πάλι διαθέσιμος ο όχι πάντα βασικός τώρα πια Τάντιτς! Από την πλευρά της η Λίβερπουλ προέρχεται από το πατατράκ στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ανώμαλη προσγείωση η ήττα με 1-0 μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, η μία εξ αυτών μάλιστα επί της Μάντσεστερ Σίτι!

Στα θετικά για τον Κλοπ η επιστροφή του Νούνιες που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο, Τιάγκο, Ζότα, Λουίς Ντίας, Κονατέ, Μάτιπ, Κεϊτά παραμένουν εκτός, έχουν μάθει να ζουν με τα προβλήματά τους οι “κόκκινοι”! Ρεαλιστικές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν έχουν και πολλές οι Ολλανδοί, αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού τους, αυτό ακριβώς περιμένω να εκμεταλλευτεί η πολύ πιο ποιοτική ομάδα του Κλοπ! Δε βλέπω πως μπορεί αυτή η Λίβερπουλ να γνωρίσει την ήττα από τον Αγιαξ, δε βλέπω πως δε θα έχει γκολ το ματς, επιλέγω Χ2 και over 2.5, στο 2.00 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (2.15)22:00 ΑΓΙΑΞ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Χ2 ΚΑΙ OVER 2.5 (2.00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ