Εμπιστοσύνη στις Ελληνικές ομάδες. Πάλι…

Εμπιστοσύνη στις Ελληνικές ομάδες. Πάλι…

Πάμε στοίχημα ότι οι σημερινοί αγώνες της ΑΕΚ με τη Βόννη και του Προμηθέα στην σκληρή έδρα της Μπουντούτσνοστ θα μας χαρίσουν συγκινήσεις σήμερα.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός δεν “πάτησε το γκάζι” στην επίθεση και σε συνδυασμό με την αφλογιστία του Άρη στο τέλος δεν μας έδωσε το over, πέραν της αδιαμφισβήτητης νίκης. Πάμε στοίχημα ότι οι σημερινοί αγώνες της ΑΕΚ με τη Βόννη και του Προμηθέα στην σκληρή έδρα της Μπουντούτσνοστ θα μας χαρίσουν συγκινήσεις σήμερα.

AEK – Bόννη

Θα μας απασχολήσει περισσότερο ο αγώνας της ΑΕΚ, βεβαίως, μετά και τη μεγάλη νίκη της επί του Περιστερίου. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη φαίνεται πως είναι σε καλό ρυθμό, αλλά απέναντι της σήμερα θα είναι μια πολύ καλή Γερμανική ομάδα…

ΑΕΚ – Βόννη Προγνωστικά 

Οι Γερμανοί κατάφεραν να κερδίσουν μέσα στο Μπραουνσβάιγκ με 72-79, φτάνοντας το 3-0 στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας κορυφαίους τους Κράτζερ με 24 πόντους και 7 ριμπάουντ, και Σορτς 15 πόντους και 4 ασίστ. Ο Αμερικανός είναι το μεγάλο “οπλό” της Βόννης, όντας ο πρώτος σκόρερ όλου του BCL πέρσι, ενώ και φέτος ξεκίνησε με πολύ καλά νούμερα.

Δε θα πρέπει να περάσει, επίσης, απαρατήρητο, πως το Σαββατοκύριακο ο προπονητής της Τόμας Ισάλο, αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής στην Γερμανία για την περσινή σεζόν.

AEK – Bόννη

Με αυτά και με αυτά, η ΑΕΚ, που κέρδισε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη σε έναν επεισοδιακό αγώνα, θα περιμένει κι αυτή πολλά απ’ τους ξένους της δη από τους Φρέιζερ, Μίτσελ, ΜακΓκιφ. Αν καταφέρει να παίξει καλή άμυνα, πιστεύουμε ότι θα έχει μεγάλη τύχη για τη νίκη.

Έτσι θα πάμε στην τολμηρή επιλογή του “άσου” μαζί με το over 163,5 σε απόδοση 3,15 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Και η απλή νίκη είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως πιστεύουμε ότι και ο Προμηθέας, παρά τα προγνωστικά, μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στο Μαυροβούνιο επί της Μπουντούτσνοστ.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30. AEK-Bόννη | 1 και over 163,5 (3,15@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ