Ο Ιτούδης λέει… ΟΧΙ στον Αταμάν!

Ο Ιτούδης λέει… ΟΧΙ στον Αταμάν!

Προχωράμε όμως και πάμε στοίχημα ότι η σημερινή ημέρα, ημέρα του “ΟΧΙ” θα μας δώσει και πάλι αγώνες με σασπένς και υψηλού επιπέδου μπάσκετ.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ, και χρόνια πολλά! Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει το αήττητο του μετά από 9 αγώνες, χάνοντας χθες από τη Μονακό. Κάποια στιγμή θα έχανε, και τελικά ήταν χθες αυτή. Προχωράμε όμως και πάμε στοίχημα ότι η σημερινή ημέρα, ημέρα του “ΟΧΙ” θα μας δώσει και πάλι αγώνες με σασπένς και υψηλού επιπέδου μπάσκετ.

Αναντολού Εφές – Φενερμπαχτσέ | Φενερμπαχτσέ +4,5 (1,85)

Ο αγώνας της Αναντολού Εφές, πρωταθλήτριας Ευρώπης back to back, πέρσι και πρόπερσι, με τη Φενερμπαχτσέ, πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2017, “κλέβει την παράσταση” και θα μας απασχολήσει σήμερα.

Αναντολού Εφές – Φενερμπαχτσέ Προγνωστικά

Πώς να μην μας απασχολήσει, άλλωστε, αυτό το παιχνίδι που είναι δεδομένα ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε πολύ ισχυρές ομάδες. Η Εφές δείχνει λίγο κουρασμένη, με τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, απολογισμός αρνητικός για μια τέτοια ομάδα, με τέτοιους παίκτες και τέτοιο μπάτζετ.

Έχασε και από τη Μπούρσασπορ στο τελευταίο της, χρονικά, ματς, με τους Μίτσιτς και Κλάιμπερν να παίρνουν όλο το φορτίο, κάτι που δείχνει ότι τελικά ίσως η επιλογή να μην πάρουν παίκτη στη θέση του Λάρκιν, που παραμένει “στα πιτς” ήταν λανθασμένη. Βεβαίως η χρονιά είναι πολύ “μεγάλη” ακόμη και είναι δεδομένο ότι τέτοιες ομάδες πάντα βρίσκουν στο τέλος τη λύση.

Άλλωστε πλησιάζει κι η επιστροφή του Λάρκιν και ίσως τότε βρει τον κανονικό της εαυτό. Σήμερα έχει απέναντί της στο μεγάλο ντέρμπι μια Φενέρ που μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση και την νίκη της Εφές στον τελικό του τουρκικού Super Cup δεν έχει… ξαναχάσει.

Αναντολού Εφές – Φενερμπαχτσέ | Φενερμπαχτσέ +4,5 (1,85)

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει, έκτοτε, οκτώ σερί νίκες, σε Ευρωλίγκα και Τουρκία και είναι σε καλό ρυθμό, με τελευταία, χρονικά, την εύκολη νίκη για το οικείο πρωτάθλημα, με 57-93 (Μαχμούτογλου 18) επί της αδύναμης Μανίσα, ενώ στη “διαβολοβδομάδα” κέρδισε δύσκολα τη Βαλένθια (79-77, Γουίλμπεκίν 20) και πιο εύκολα τη Βιλερμπάν (84-63).

Αν και η Εφές έχει παίκτες κλάσης και μπορεί να πάρει αυτό το ματς, εμείς θα ποντάρουμε στο “ΟΧΙ” που θέλει να πει η Φενέρ του Ιτούδη και θα πάμε με το +4,5 υπέρ της, σε απόδοση 1,85 στη Stoiximan. Mπορούμε να το συνδυάσουμε αυτό και με το over 159,5 σε απόδοση 3,25, ενώ δε θα αγνοήσουμε το over 14,5 του Ουίλμπεκιν, ενώ πιο fun επιλογές είναι το d/d του Μίτσιτς και του Καλάθη!

Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα

19:30 Αναντολού Εφές – Φενερμπαχτσέ | Φενερμπαχτσέ +4,5 (1,85@stoiximan)

Αναντολού Εφές – Φενερμπαχτσέ | Φενερμπαχτσέ +4,5 (1,85)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ