Στα «ακριβά» γκολ της Super League

Στα «ακριβά» γκολ της Super League

Συνεχίζουν οι εταιρίες και κάνουν το ίδιο λάθος σε κάποιες ομάδες. Σαν να μην θέλουν να βάλουν μυαλό...

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Τα λες και κάπως περίεργα τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω διαφορετικά το γεγονός ότι το ΑΕΚ Λάρνακας-Ντινάμο Κιέβου είχε έξι γκολ.

Δεν έβγαινε από καμία ανάγνωση και δεν το λέω μόνο επειδή έδεσα το 1Χ με το Under 3,5. Όμως βλέπω κι άλλα περίεργα. Για παράδειγμα χθες βράδυ, Παρασκευή, με τις Γκρόιτερ Φιρτ και Βέρντερ να μένουν στο ένα γκολ.

Το Μπάρι-Τερνάνα για παράδειγμα έβραζε από το 10λεπτο. Κι όμως αυτό το ματς έμεινε στο 0-0 αλλά είμαι σίγουρος πως όποιος το παρακολουθούσε στο Live θα πόνταρε τόσο στο Over 0,5 όσο και στο Over 1,5.

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι η περίοδος θέλει άμυνα και έτσι θα λειτουργήσουμε με τις επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Ιωνικός – Παναιτωλικός Προγνωστικά

Συνεχίζουν οι εταιρίες και κάνουν το ίδιο λάθος σε κάποιες ομάδες. Σαν να μην θέλουν να βάλουν μυαλό. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, μόλις μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ισοπαλία, η οποία μόνο ως ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί από την στιγμή που και το ματς ήταν εξάποντο αλλά και προηγήθηκε με 2-0 η ομάδα της Νίκαιας.

Η αναταραχή στο εσωτερικό είναι λογική. Ο Ιωνικός μετά από ένα πολύ καλό περσινό πρωτάθλημα, δυσκολεύεται να βρει την πρώτη του νίκη αν και παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Στην έδρα του αποδεικνύεται ότι έχει πάντως περισσότερο άγχος απ΄ότι πρέπει και ίσως αυτό να πληρώσει.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του μπορεί να ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό αλλά προσπαθεί από την αρχή της σεζόν να βρει μια σταθερότητα. Έχει καλό σύνολο ο Αναστασίου, προσπαθεί και φέτος να παίξει ποδόσφαιρο και κάθε υψηλό σκορ που φέρνει το θεωρώ φυσιολογικό.

Ο Νίκος Καρέλης σήμερα επιστρέφει στη δράση και θα ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του Αγρινίου, η οποία πέρυσι είχε φύγει νικήτρια με σκορ 2-1 από το συγκεκριμένο γήπεδο.

Περιμένω και σήμερα γκολ οπότε θα ακολουθήσω το Goal/Goal&Over 2,5.

➡️ Δείτε κάθε μέρα προγνωστικά για τα πιο σημαντικά ματς στο Bethome.gr!

Βόλος – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Υπέροχη ομάδα ο Βόλος, ακόμη πιο υπέροχη ο Παναθηναϊκός. Το Βόλος – Παναθηναϊκός είναι ντέρμπι κορυφής, ναι μην σας φαίνεται παράξενο επειδή έχουμε συνηθίσει να έχουμε τους σύνηθεις υπόπτους στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Βόλος αποδεικνύει ότι μπορούν να υπάρξουν κι άλλες ομάδες που προσπαθούν και πετυχαίνουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κάνει πρωταθληματική πορεία και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας ελάχιστους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος, έχει δημιουργήσει μια ομάδα κυνική, η οποία ξέρει πως να φέρνει το κάθε παιχνίδι στα μέτρα της.

Ο Αϊτόρ είναι μια σημαντική απώλεια και μένει να δούμε πως θα καλυφθεί στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού για το τριφύλλι. Από εκεί και πέρα όμως η λειτουργία όλου του συνόλου είναι υπέροχη και το τριφύλλι έχει κάθε λόγο να νιώθει ισχυρό φαβορί και για το σημερινό ματς.

Όμως δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο δεν θα σκοράρει ο Βόλος και για το λόγο αυτό ακολουθώ το Goal/Goal.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ