Η μπίλια στο… κίτρινο, αλλά με χάντικαπ!

Η μπίλια στο… κίτρινο, αλλά με χάντικαπ!

Η δράση στη Basket League μας φέρνει ενώπιον του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, όπου πάμε στοίχημα ότι θα δούμε ένα ωραίο αγώνα…

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες του μπάσκετ, και χρόνια πολλά για τη χθεσινή σπουδαία μέρα. Η Φενέρ μας δικαίωσε στην τελευταία μας επιλογή, κερδίζοντας μέσα στην έδρα της Εφές στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας, παίζοντας κυριαρχικό μπάσκετ υψηλού επιπέδου στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Επιστρέφουμε στα δικά μας, όπου η δράση στη Basket League μας φέρνει ενώπιον του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, όπου πάμε στοίχημα ότι θα δούμε ένα ωραίο αγώνα…

ΑΕΚ – Άρης

Θα μας απασχολήσει σήμερα αυτή η “κιτρινόμαυρη μάχη” με την πεποίθηση ότι οι επιλογές μας θα δικαιωθούν.

ΑΕΚ – Άρης Προγνωστικά

Η ΑΕΚ προέρχεται από μια ήττα που “πόνεσε” για την Ευρώπη, χάνοντας από τη Γερμανική Βόννη, αν και ήταν μπροστά μέχρι και με 18 πόντους. Στο τέλος όμως μπλόκαρε στην επίθεση και οι Γερμανοί με αιχμή του δόρατος τον ικανότατο σκόρερ Σορτς κατάφεραν και “γύρισαν” το ματς, παίρνοντας τη νίκη.

Νωρίτερα, για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη κατάφερε και πήρε μια μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου, εκτός έδρας, σε έναν επεισοδιακό αγώνα, δείχνοντας πως έχει προσωπικότητα και “μέταλλο” σαν ομάδα.

Ο Άρης, απ’ την πλευρά του, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, παίζοντας με τους 4 ισχυρούς του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα και είναι ευτύχημα γι’ αυτόν ότι έκανε μία νίκη, και μάλιστα μεγάλη, με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ολοκληρώνει αυτή τη δύσκολη “τετράδα” και είναι βέβαιο ότι θα παλέψει σκληρά.

ΑΕΚ-Άρης

Έχει σημαντικές απουσίες όμως, όπως του Καββαδά, που δεν έπαιξε και στα προηγούμενα, όπως και του Τολιόπουλου, ενώ για την ΑΕΚ είναι απόντες οι Μαυροειδής, Φλιώνης (μακροχρόνια) και ο Στρέλνιεκς που είναι αμφίβολος.

Ο αγώνας επέχει μορφή crash test για τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να δουν αν μπορούν απέναντι στις ισχυρές ομάδες της Λίγκας μπορούν να τα καταφέρουν, μετά την νίκη τους επί του ΠΑΟ, την οποία όμως ακολούθησε η συντριβή από τον ΠΑΟΚ (88-66) και η ήττα από τον Ολυμπιακό. Έχουν δύσκολο έργο όμως και το ξέρουν. Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη και παίζει στην έδρα της.

Πιστεύουμε όμως ότι μπορούν να αντέξουν να χάσουν μέχρι 9.5 πόντους, που πληρώνει 1,91 στη Stoiximan. Επιλογή και οι over 5,5 πόντοι του Νετζήπογλου για τον Άρη, όπως και τα double/double του Ακίλ Μίτσελ και του Τσέβεζ Γκούντγουιν.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:45 ΑΕΚ-Άρης | 2 (+9.5) (1,91@stoiximan)

ΑΕΚ-Άρης/2 (+9,5, 1.91)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ