Η ξεκούραση φέρνει ευκαιρίες!

Η ξεκούραση φέρνει ευκαιρίες!

Η δράση συνεχίζεται σήμερα, οπότε πάμε στοίχημα ότι θα υπάρχουν επιλογές για να πάμε στο ταμείο και πάλι

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του πιο συναρπαστικού σπορ στον κόσμο. Ο Άρης μας έκανε το “χατήρι” και δικαίωσε εύκολα την πρόβλεψη χθες, όχι απλά κρατώντας το χάντικαπ με την ΑΕΚ, αλλά την κέρδισε κιόλας. Η δράση συνεχίζεται σήμερα, οπότε πάμε στοίχημα ότι θα υπάρχουν επιλογές για να πάμε στο ταμείο και πάλι.

Ολυμπιακός – Λαύριο

Θα μας απασχολήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με το Λαύριο, ενώ σήμερα αγωνίζονται και ο ΠΑΟ με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ολυμπιακός – Λαύριο Προγνωστικά

Οι πρωταθλητές προέρχονται από μια οδυνηρή ήττα από τη Μονακό για την Ευρωλίγκα, όχι τόσο βαθμολογικά, αλλά γιατί “έκοψε” απότομα τον ενθουσιασμό που είχε δημιουργήσει το 9-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο τίτλος του Super Cup που κατέκτησαν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Σήμερα θα έχουν αρκετά να δοκιμάσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού ακολουθεί ο αγώνας με τη Βαλένθια, για την Ευρωλίγκα, που μόνο εύκολος δε θα είναι. Και ίσως αρκετούς παίκτες να ξεκουράσουν, καθώς σήμερα δεν αποκλείεται να έχουν ένα εύκολο απόγευμα.

Άλλωστε το Λαύριο δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, έχοντας 0-3 μέχρι στιγμής και μια νεανική ομάδα, με ρούκι Αμερικανούς που θα πρέπει να ανταποκριθούν στο σκληρό ελληνικό πρωτάθλημα, πόσω μάλλον απέναντι σε μια top ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκουράσει, λοιπόν, κάποιους παίκτες, ανάλογα με τη ροή του αγώνα κι αυτό φέρνει την ευκαιρία σε όσους “παγκίτες” (σχετικό αυτό) παίξουν να δείξουν τις δυνστότητες τους.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Γι’ αυτό και θα πάμε με τον άσο και το over 161,5 σε απόδοση 1,91 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ όπως πάντα (…) θα κοιτάξουμε με πίστη και το double/double του Βεζένκοφ, που έχει “βγει” ουκ ολίγες φορές φέτος.

19:15 Ολυμπιακός – Λαύριο | 1 και Over 161.5 (1,91@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ