Combo σε Βερόνα & Σεβάστεια

Combo σε Βερόνα & Σεβάστεια

Δύο δυνατά παιχνίδια από Τουρκία και Serie A.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτός ο Οκτώβριος και γενικότερα το τελευταίο 45ημερο, το οποίο κατέστρεψε τους κόπους μία χρονιάς για την στήλη μας, η οποία αρχές Σεπτέμβρη άγγιζε τις 2,000 μονάδες κέρδους. Ο απολογισμό της Κυριακής έγραψε –132.5 μονάδες, στις -838 μονάδες φτάσαμε για το μήνα, χάσαμε σχεδόν τα 2/3 του συνολικού μας ταμείου μέσα ενάμιση μήνα.

Η Χόφενχάιμ δεν εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Κολωνίας, η Φενέρμπαχτσε παρά τα ευρωπαϊκά παιχνίδι έπαιξε run & gun παιχνίδι για να βγάλει διπλό με 5 γκολ, το over που ψάξαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια πλησίασε αλλά δεν. Μόνο το G/G στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επιβεβαιώθηκε. Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Σίβασπορ – Αντάλιασπορ

Η Σίβασπορ βρήκε επιθετικό ρυθμό το τελευταίο 20ημερο, έκανε 4/5 νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχασε μόνο στην Τραπεζούντα από την πρωταθλήτρια (1-0) σε αυτό το διάστημα. Την Πέμπτη κέρδισε την Κλουζ με 3-0, εξασφάλισε την πρόκριση από τον όμιλο και σε τρεις μέρες πάει στην Πράγα να παίξει για την πρωτιά στον όμιλο. Θα κάνει περιορισμένο rotation ο κόουτς Τσαλιμπάι, γιατί το κάκιστο ξεκίνημα στην σεζόν και η χαμηλή βαθμολογική της θέση δεν της επιτρέπει να αδιαφορεί στο πρωτάθλημα.

Η Αντάλιασπορ πήρε βαθιά ανάσα με την ανατροπή της προηγούμενης Παρασκευής υποδεχόμενη την Ιστανμπούλσπορ. Μετά από ένα μήνα και ρεκόρ 0-1-5, επικράτησε με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, έχοντας ξοδέψει όμως 5 μεγάλες ευκαιρίες πριν, ειδικά ο φορ Ράιτ έχασε δύο άχαστα στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να γίνει εφαλτήριο ανάκαμψης αυτή η νίκη για μία αρκετά ποιοτική ομάδα, η οποία όμως συνεχίζει να έχει μεγάλα αμυντικά θέματα, τα οποία φάνηκαν και την χαμηλής δυναμικής Ιστανμπούλσπορ, η οποία θα μπορούσε να έχει κάνει το 0-2 στο μομέντουμ του προβαδίσματός της.

Η Αντάλιασπορ δεν έχει κρατήσει το μηδέν πίσω στα 8 τελευταία ματς και μοιάζει απίθανο να το κάνει απέναντι στην πολύ ανεβασμένη Σίβασπορ, αλλά μπροστά έχει ποιότητα να εκμεταλλευτεί την ενδεχόμενη κούραση των γηπεδούχων. Πολύ πιθανό να βρουν τουλάχιστον από ένα γκολ αμφότερες, θα πάμε για την έξτρα αξία με το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.35.

Βερόνα – Ρόμα

Η Ελλάς έφτασε τις 6 διαδοχικές ήττες στην Serie A, αλλά η εικόνα της είναι ιδιαιτέρως βελτιωμένη από τότε που έφυγε το Τσιόφι κι ανέλαβε ο Μποκέτι. Δεν άξιζε να χάσει ούτε με τη Μίλαν (1-2 εντός), ούτε στην Σασουόλο (2-1). Σε αμφότερες σκόραρε και θα έπρεπε να το έχει κάνει περισσότερο με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η Ρόμα δυσκολεύτηκε στο Ελσίνκι την Πέμπτη και σε τρεις μέρες έχει τελικό πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa League με τη Λουντογκόρετς. Δεν πείθει η ομάδα του Μουρίνιο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, μόνο στη Γένοβα με την Σαμπντόρια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέσα στον Οκτώβριο. Επιλογή και εδώ το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Βερόνα – Ρόμα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.30)

20:00 | Σίβασπορ – Αντάλιασπορ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.35)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ