Το μομέντουμ της Νάπολι & το «ροντέο» στη Λισαβόνα

Το μομέντουμ της Νάπολι & το «ροντέο» στη Λισαβόνα

Σήμερα ξεκινά το τελευταίο τριήμερο των ομίλων της UEFA, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Μετά από ένα βάναυσο Σαββατοκύριακο για την στήλη μας, είδαμε “πράσινο” απολογισμό (+22 μονάδες) από τις χθεσινές μας επιλογές. Επιβεβαιώθηκε πιο δύσκολα απ’ ότι θα έπρεπε το Goal/Goal & Over 2.5 στο “Μπεντεγκόντι” με την Ρόμα να βρίσκει το γκολ νίκης αργά κι αφού ο Έιμπραχαμ έχει χάσει το άχαστο στο ξεκίνημα. Νωρίτερα, στο πνεύμα των ημερών, το Σίβασπορ – Αντάλιασπορ κατάφερε να μείνει στο 0-2 από το 24′, με τους γηπεδούχους να αποτυγχάνουν να σκοράρουν μπρος στο κοινό τους μετά από τρία παιχνίδια με 9 γκολ ενεργητικό. Σήμερα ξεκινά το τελευταίο τριήμερο των ομίλων της UEFA, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Νάπολι Χ2 @ 2.07

Λίβερπουλ – Νάπολι

Μάχη για την πρωτιά του Α’ ομίλου απόψε στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ χρειάζεται νίκη με 4+ γκολ διαφορά για να καλύψει τη βαριά ήττα στον ιταλικό νότο και την διαφορά τερμάτων. Μία Λίβερπουλ που συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις, που στα δύο τελευταία παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ κατάφερε να χάσει από τις δύο μέχρι πρότινους ουραγούς της λίγκας! Κακή το Σάββατο στο πρώτο ημίχρονο με την Λιντς, η πίεση που άσκησε στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε πάνω σε έναν ανίκητο Μελιέ για να το χάσει ολόκληρο το ματς στο τέλος, με την άμυνά της να έχει και πάλι αδρανή συμπεριφορά. Μέσα στην φάση με αργή αντίδραση και πάλι ο αγνώριστος φέτος Φαν Ντάικ. Αυτός μαζί με τον επιρρεπή στο λάθος Γκόμες και τον ανεπαρκή αμυντικά Αλεξάντερ-Άρνολντ θα έχουν τεράστιο πρόβλημα να περιορίσουν το transition των “παρτενοπέι” απόψε.

Η Νάπολι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή την στιγμή, με το χαλαρό σαββατιάτικο 4-0 επί της Σασουόλο έφτασε τις 13 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ η ήττα είναι άγνωστη λέξη για την ομάδα του Σπαλέτι στην τρέχουσα σεζόν! Παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο η πρωτοπόρος της Serie A κι απόψε στο Άνφιλντ βρίσκει το ιδανικό πάλκο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο και την χημεία της. Κβαρατσκέλια, Οσιμέν, Ρασπαντόρι μπορούν να ταλαιπωρήσουν την προβληματική άμυνα του Κλοπ. Λάθος οι αποδοσεις στα μάτια μας, οι book υπερεκτιμούν τη φανέλα και την έδρα των “κόκκινων”, η αξία είναι ξεκάθαρα στα δεξιά. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 2.07.

Σπόρτινγκ – Άιντραχτ

Στη Λισαβόνα έχουμε “τελικό” πρόκρισης, με την Σπόρτινγκ να βολεύεται και με την ισοπαλία, αφού έχει την ισοβαθμία μετά το εντυπωσιακό 0-3 της πρεμιέρας στην Φρανκφούρτη. Μία Σπόρτινγκ που αδίκησε ξανά τον εαυτό της το Σάββατο την Αρούκα. Έχασε 5 καθαρές ευκαιρίες για να ηττηθεί 1-0 και να συνεχίσει την ασταθή της πορεία. Τρεις μέρες νωρίτερα είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Κι εκεί είχε τις φάσεις να κερδίσει, αλλά στο τέλος είπε κι ευχαριστώ που δεν έχασε. Πολύ ταλαντούχα από τη μέση και μπροστά η ομάδα του Αμορίμ, η ανάπτυξή της μπορεί να συγκριθεί με την απόλυτη ελίτ της Ευρώπης, ειδικά στο transition. Και αναμένεται να βρει χώρους σήμερα για να ξεδιπλωθεί απέναντι σε μία Άιντραχτ που παίζει μόνο για τη νίκη και δεν φημίζεται για την ανασταλτική της συμπεριφορά. Την είδαμε και στο Λονδίνο να προηγείται και να παίζει αφελώς ανοιχτά για να δεχθεί την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Με την ταχύτητα που παίζουν οι δύο ομάδες στις επιθετικές τους μεταβάσεις και την αμυντική αστάθεια που παρουσιάζουν δυσκολευόμαστε να δούμε πως θα μείνει σε χαμηλό τέμπο αυτό το παιχνίδι. Ξεκάθαρη επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο “Ντραγκάο” το παιχνίδι δεν επηρεάζει τα εισιτήρια για τους “16” του Champions League, αλλά θα κρίνει την 1η και την 3η θέση του Β’ ομίλου σε συνδυασμό με το Λεβερκούζεν – Κλαμπ Μπριζ την ίδια ώρα. Η Πόρτο θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βέλγους για να πάρει την πρωτιά, ενώ η Ατλέτικο ίδιο ή καλύτερο απότελεσμα από τη Λεβερκούζεν για να συνεχίσει στο Europa League. Από εκτός έδρας “γκέλες” προέρχονται αμφότερες στα πρωταθλήματά τους, η Πόρτο “σκάλωσε” στην Σάντα Κλάρα κι έμεινε στο -8 από την Μπενφίκα, ενώ η Ατλέτικο έχασε στην προτελευταία Κάντιθ (3-2) με δραματικό τρόπο.

Οι δύο ομάδες έχουν έντονη πρόσφατη παράδοση, αυτό θα είναι το 4ο μεταξύ τους παιχνίδι μέσα σε ένα χρόνο. Πέρσι τέτοιο καιρό έπαιξαν τελικό πρόκρισης για τα νοκ άουτ στο “Ντραγκάο” με τους Μαδριλένους να επικρατούν 1-3, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση και τις τρεις κόκκινες κάρτες. Αποβολή υπήρξε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στη Μαδρίτη, αμφότερες για την Πόρτο. Είναι ομάδες γνωστές για την ένταση και το νεύρο που βγάζουν σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Παίρνουν από τον χαρακτήρα των προπονητών τους. Υπάρχει μνησικακία στους Πορτογάλους για τον τρόπο που αποκλείστηκαν πέρσι και τον τρόπο που έχασαν στην πρεμιέρα του ομίλου στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο δεν είναι καλά, έχει αποτύχει σε έναν όμιλο που μπήκε ως φαβορί και αν της στραβώσει το ματς θα υπάρξουν πολλά νεύρα.Με αυτό το σκεπτικό θα ρισκάρουμε στο να υπάρξει κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι σε απόδοση 4.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Λίβερπουλ – Νάπολι  ➡ Χ2 (απόδοση 2.07)

22:00 | Σπόρτινγκ – Άιντραχτ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.20)

“Μπόμπα”

19:45 | Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης  ➡ Κόκκινη κάρτα (απόδοση 4.00)

Σπόρτινγκ – Άιντραχτ | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.20
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ