H θαρραλέα Βέρντερ & η αστεία Έλτσε

H θαρραλέα Βέρντερ & η αστεία Έλτσε

Άστοχες οι δύο χθεσινές επιλογές μας από Τουρκία και Πορτογαλία, η Φενέρμπαχτσε συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άστοχες οι δύο χθεσινές επιλογές μας από Τουρκία και Πορτογαλία, η Φενέρμπαχτσε συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί, αλλά τον άσο δεν τον έβγαλε με γκολ, όπως ποντάραμε, ενώ το Τσάβες – Σάντα Κλάρα “κόλλησε” στο 0-0 για να κλείσουμε τη Δευτέρα με -55 μονάδες απολογισμό. Οι ευρωπαϊκοί όμιλοι ολοκληρώθηκαν αλλά το μεσοβδόμαδο έχει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον με εμβόλιμες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις Κυπέλλων. Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης

H Μπάγερν έφτασε αισίως τις 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έπιασε κορυφή από την Κυριακή και δεν θέλει να την χάσει μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ. Ρολάρει επιθετικά, σκόραρε 30 φορές στο νικηφόρο σερί της, αλλά αμυντικά συνεχίζει να έχει αρρυθμίες, δέχθηκε γκολ κι από τη Μάιντς (6-2) κι από τη Χέρτα (2-3) το Σάββατο. Η Βέρντερ έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μέχρι στιγμής, έχει βρει δίχτυα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της, εκτός από αυτό στο Φράιμπουργκ όπου έπαιζε με 10 παίκτες από το 14ο λεπτό. Είναι θαρραλέα η ομάδα του Βέρνερ, δίχως άγχος ταξίδεψε στο Μόναχο, μπορεί να δημιουργήσει απειλές και διαθέτει τον δεύτερο σκόρερ της Bundesliga. Πιθανό να συνδυαστεί η νίκη των Βαυαρών με γκολ από τους φιλοξενούμενους, επιλογή το 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Έλτσε – Χιρόνα

Η Έλτσε είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της La Liga, δίχως νίκη ακόμα (0-4-9) με το 2ο χειρότερο ενεργητικό (9 γκολ) και το χειρότερο παθητικό (29 γκολ) της κατηγορίας. Δεν είναι μόνο η βαθμολογική της συγκομιδή που απογοητεύει, η εικόνα της δεν παραπέμπει σε ομάδα μεγάλης κατηγορίας, η άμυνά της είναι αστεία. Το Σάββατο στο Βαγιαδολίδ, το τελικό 2-1 είναι απόλυτα κολακευτικό για την ίδια, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Η Χιρόνα άρεσε στα τελευταία παιχνίδια της, μετά το σπουδαίο “Χ” που πήρε στο “Μπερναμπέου”, την Παρασκευή κέρδισε δίκαια και καθαρά την ισχυρή Αθλέτικ (2-1) στην Καταλονία. Σκοράρει ανελλιπώς από τις αρχές Σεπτέμβρη, πηγαίνει αυτοπεποίθηση στον ισπανικό νότο για να ανοίξει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Θα ποντάρουμε στην κάκιστη εικόνα των γηπεδούχων, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, θα στηρίξουμε το ανέβασμα της Χιρόνα με το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.89.

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ

Η Μπόχουμ έδειξε ότι έχει σφιγμό στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έκανε εντυπωσιακές νίκες επί των Άιντραχτ (3-0) και Ουνιόν Βερολίνου (2-1), αλλά ακολούθησαν δύο ήττες σε Βόλφσμπουργκ (4-0) και Ντόρτμουντ (3-0), όπου δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική, με την άμυνά της να δικαιολογεί γιατί είναι η χειρότερη της Bundesliga. Μπρος το κοινό της παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η ομάδα του Λετς, διαθέτει παίκτες με ταχύτητα που μπορούν να εκθέσουν την αναξιόπιστη άμυνα του Φάρκε στην Γκλάντμπαχ. Ψηλά σε σκορ πήγαν τα 6 τελευταία παιχνίδια της Μπόχουμ, το ίδιο συνέβη στα 7 τελευταία της Γκλάντμπαχ, θα ακολουθήσουμε την τάση αμφοτέρων, θα ποντάρουμε στις προβληματικές τους άμυνες με το Οver 3 σε απόδοση 2.01.

Άρης – Λαμία

Ο Άρης είναι βελτιωμένος αμυντικά τον τελευταίο μήνα, αλλά σε παιχνίδια όπως το σημερινό που θα έχει την επιθετική πρωτοβουλία, θα ανεβάσει πολλούς παίκτες και θα αφήσει χώρους για κόντρα, δεν πείθει. Δέχθηκε γκολ και από τον προβληματικό ΟΦΗ κι από τον Ιωνικό.  Η Λαμία είναι πολύ καλύτερη στο επιθετικό transition κι απ’ τους Κρητικούς κι από τους Νικαιώτες κι ας μην φαίνεται αυτό στο καταγεγραμμένο ενεργητικό της. Βγαίνει γρήγορα στην κόντρα, στο Ηράκλειο έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες και το Σάββατο ήταν πολύ δημιουργική με το Βόλο. Θα ποντάρουμε στο ότι θα αξιοποιήσει τους χώρους που θα βρει για αντεπιθέσεις, θεωρώντας σχεδόν δεδομένο ότι θα βρουν δίχτυα και οι ποιοτικότεροι γηπεδούχοι. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο 2.60 του Goal/Goal.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Έλτσε – Χιρόνα  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.89)

20:00 | Άρης – Λαμία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.60)

21:30 | Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ  ➡ Over 3 (απόδοση 2.01)

21:30 | Μπάγερν – Βέρντερ  ➡ 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.15)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ