Πετούν οι «αετοί», προσγειωμένοι οι… Ιταλοί!

Πετούν οι «αετοί», προσγειωμένοι οι… Ιταλοί!

Με Bundesliga και Serie A θα ασχοληθούμε σήμερα

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Λίγες μέρες πριν ασχοληθούμε με τις μουντιαλ αποδόσεις ας δούμε τι κάναμε στα προγνωστικά. Το…τρελό ματς της Τότεναμ με τη Λιντς, 4-3 οι Λονδρέζοι πάρα το ότι βρέθηκαν τρεις φορές πίσω στο σκορ, ήταν που…έβγαλε στον αφρό χθες τη στήλη, με το 1Χ και over 2.5  που είχαμε επιλέξει η απόδοση που “πήραμε” ήταν οριακά πάνω από το διπλασιασμό! Στο Γκελζενκίρχεν αντιθέτως Σάλκε και, κυρίως, Μπάγερν δε μας έκαναν το χατίρι, οι Βαυαροί είχαν όπως ήταν αναμενόμενο τον απόλυτο έλεγχο αλλά πέτυχαν μόνο ένα και όχι τα δύο γκολ που περιμέναμε στο πρώτο μέρος, 2-0 το τελικό σκορ της νίκης τους, δε μας…βγήκε το over 1.5 ημίχρονο!

Μάιντς – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Με Bundesliga και Serie A θα ασχοληθούμε σήμερα, κάνουμε την αρχή από την αναμέτρηση της Μάιντς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σέντρα στις 16:30! Κλασικό ντέρμπι της περιοχής, φοβερή παράδοση που έσπασε την περασμένη σεζόν είχαν χτίσει οι γηπεδούχοι, από τρίτη διαδοχική ήττα, 1-0 από τη Σάλκε, πηγαίνουν στο ματς! Λάιτς και Μουσταφά οι μοναδικές απουσίες για το Σβένσον, αυτή την περίοδο η Μάιντς, το παραδέχθηκε ουσιαστικά και ο ίδιος ο προπονητής της, υπολείπεται σημαντικά του σημερινού της αντιπάλου! Οι “αετοί” εντυπωσιάζουν όχι μόνο με τα αποτελέσματά τους αλλά ίσως και κυρίως, με την εικόνα τους, μακράν η πιο δημιουργική, απειλητική για τον αντίπαλο και ελκυστική στο μάτι ομάδα πίσω από την ουσιαστικά ασυναγώνιστη Μπάγερν!

Με το 4-2 επί της Χοφενχάιμ σε παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε κάλλιστα, με βάση τις ευκαιρίες της, να είχε επικρατήσει και με μεγαλύτερο σκορ, η Άιντραχτ έφτασε τις επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, ηττήθηκε μόνο από την Ντόρτμουντ με το 1-0 για τους Βεστφαλούς έως και μαγική εικόνα! Λεντς και Χασέμπε παραμένουν εκτός χωρίς η απουσία τους να επηρεάζει ιδιαίτερα, δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 13 γκολ πίσω μόνο από την Μπάγερν που έχει πετύχει 23 αυτή της Άιντραχτ, κόντρα σε μια Μάιντς που κάθε άλλο παρά φημίζεται για την ανασταλτικη της λειτουργία την περιμένω και σήμερα αποτελεσματική! Με τους φιλοξενούμενους σε δαιμονιώδη φόρμα προφανώς και κινούμαστε προς τα δεξιά του σετ, επιλέγω Χ2 και over 2.5, στο 2.62 η απόδοση!

Γιουβέντους – Λάτσιο

Επόμενη στάση Τορίνο, ντέρμπι και στην Ιταλία, η σε ανοδική πορεία Γιουβέντους υποδέχεται την πιο ανταγωνιστική από ποτέ τα τελευταία χρόνια Λάτσιο, στις 21:45 το πρώτο σφύριγμα! Πέντε διαδοχικές νίκες μετρούν οι “μπιανκονέρι”, όχι ότι…βγάζουν ματιά με την απόδοσή τους, κάθε άλλο, κάνουν πάντως τη δουλειά! Το σημαντικότερο για την ομάδα του Αλέγκρι, σε αυτό στηρίχθηκε ουσιαστικά το σερί, είναι το μηδέν παθητικό σε αυτό το διάστημα, δημιουργικά τα προβλήματα παραμένουν! Αλεξ Σάντρο, αποβλήθηκε με τη Βερόνα, Μακ Κένι, Πογκμπά και Ντε Σίλιο δεν μπορούν να βοηθήσουν, οριακά οι Κιέζα και Βλάχοβιτς, Μίλικ και Κεν έχουν τον πρώτο λόγο για τη γραμμή κρούσης!

Από πλευράς Λάτσιο, άκρως καυστικός ο Μαουρίτσιο Σάρι στις δηλώσεις του για το σφιχτό φετινό καλεντάρι, ο Ιμόμπιλε δίνει μάχη με το χρόνο, θα λείψουν σίγουρα οι Τζακάγκνι και Λάτζαρι, και στην περίπτωση των “αετών” η άμυνα είναι αυτή που φέρνει τους βαθμούς, μιλάμε για τις δύο ομάδες που έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, 7 η Γιούβε, 8 οι Ρωμαίοι! Μόνο σε ένα από τα εννέα τελευταία τους παιχνίδια έχουν επιτρέψει στον αντίπαλο να παραβιάσει την εστία τους οι αποψινοί φιλοξενούμενοι, στην έως και ανεξήγητη εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σαλερνιτάνα! Με Γιουβέντους και Λάτσιο να τρέχουν παράλληλα σερί τις περιμένω πολύ προσεκτικές αλλά και αρκούντως διεκδικητικές, σε κάθε περίπτωση πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, επιλέγω 2-3 γκολ, στο 1.95 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 ΜΑΪΝΤΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Χ2 ΚΑΙ OVER 2.5 (2.62)21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ: 2-3 ΓΚΟΛ (1.95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ