Ποντάρισμα με αξία από το Βέλγιο

Ποντάρισμα με αξία από το Βέλγιο

Ένα προγνωστικό με αξία εντοπίζεται στην ανώτερη κατηγορία του Βελγίου σήμερα.

Εκτός από τις μουντιάλ αποδόσεις που ήδη τραβούν τα βλέμματα η δράση στην Ευρώπη πριν τη διακοπή παρουσιάζει κι αυτή ευκαιρίες για στοίχημα. Ένα προγνωστικό με αξία εντοπίζεται στην ανώτερη κατηγορία του Βελγίου σήμερα.

17η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 3 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Λιρς, για το Κύπελλο. Στο 23’ ο Φάμπιο Σίλβα με πέναλτι έκανε το 0-1, στο 26’ ο Ταμπεκού ισοφάρισε σε 1-1 και στο 44’ ο Στρούικενς σκόραρε για το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 79’ ο Φέκεμανς ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση και στα πέναλτι. Εκεί, η Άντερλεχτ επικράτησε με σκορ 8-9.

Η Άντερλεχτ δεινοπάθησε για να αποκλείσει τη Λιρς (2-2) στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να τα καταφέρει και μάλιστα με σκορ 8-9. Παρ’ όλα αυτά, οι “Μωβ” έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης μετά την απόλυση Μαζού και έχουν πάρει διαδοχικά θετικά αποτελέσματα που τους βοηθούν να ανακτήσουν την ψυχολογία  τους. Πήραν την ισοπαλία στην Αμβέρσα απέναντι στην Άντβερπ, χωρίς τέρματα και νωρίτερα πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκη στον “τελικό” με τη Σίλκεμποργκ (0-2) στη Δανία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει με τον Φέλντμαν στην τεχνική ηγεσία και εξετάζει περιπτώσεις υποψηφίων να αντικαταστήσουν τον έως τώρα υπηρεσιακό προπονητή. Στα αγωνιστικά, είναι εκτός οι τραυματίες Χουντ, Κάνα, Σαρντέλα και Ντουρανβίλ.

Άντερλεχτ Στατιστικά

*5/7 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*5/7 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

ΓΚΕΝΚ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1, εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Βέστερλο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 14’ ο Ονουάτσου σκόραρε για το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Η Γκενκ δεν έχει αντίπαλο τη δεδομένη στιγμή στην κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά έδειξε ότι την ενδιαφέρει και το Κύπελλο. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βέστερλο (0-1) με πρωταγωνιστή ξανά τον Πολ Ονουάτσου. Είναι, δεδομένα, αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Πήρε τη νίκη εναντίον της Σαρλερουά (4-1) εντός έδρας, η οποία ήταν η ένατη συνεχόμενη στη Jupiler League. Πλέον, συμπλήρωσε 16 αγώνες χωρίς ήττα. Η μοναδική της αποτυχία είναι η ήττα στην πρεμιέρα από την Κλαμπ Μπριζ, με σκορ 3-2, εκτός έδρας. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 16 γκολ. Συνολικά, διατηρεί την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 43 τέρματα έναντι 32 της δεύτερης. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Σαντίκ και Όγεν.

Γκενκ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 12 σερί ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Άντερλεχτ έχει αναθαρρήσει μετά την απομάκρυνση του Μαζού, έχει πάρει σερί θετικά αποτελέσματα. Η Γκενκ ωστόσο, είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, δεν κοντράρεται τη δεδομένη στιγμή και έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες. Ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 1.87.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς, καθώς και των υπόλοιπων σημαντικών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/anterlext-gkenk/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ