Τώρα, πλέον, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους

Τώρα, πλέον, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους

Παίρνει σειρά ο Ολυμπιακός, που πάμε στοίχημα ότι θα παρουσιαστεί διαφορετικός απ’ ότι στο Τελ Αβίβ, που έχασε απ’ τη Μακάμπι

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός, έστω και στην παράταση, κέρδισε πάνω από 2.5 πόντους την Βίρτους Μπολόνια και μας βοήθησε να έχουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας. Ακόμη κι αυτές οι νίκες είναι καλοδεχούμενες, καθώς είναι δεδομένο ότι έχουμε χάσει εκατοντάδες παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο που κερδίσαμε αυτή την απόδοση. Πλέον παίρνει σειρά ο Ολυμπιακός, που πάμε στοίχημα ότι θα παρουσιαστεί διαφορετικός απ’ ότι στο Τελ Αβίβ, που έχασε απ’ τη Μακάμπι.

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου

Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για τους “ερυθρόλευκους” που μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα μπαίνουν πλέον, τουλάχιστον για τα εντός έδρας παιχνίδια, στη διαδικασία του “πρέπει”.

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου Προγνωστικά

Έχασε εντός έδρας ήδη από τη Μονακό και τη Βαλένθια, τις “ρέφαρε” βέβαια με μεγάλες νίκες στην Ισπανία, αλλά πλέον μετά την ήττα από την “ομάδα του λαού” η ήττα εντός έδρας “απαγορεύεται”, ιδίως με ομάδες που είναι μεν πολύ καλές, αλλά όχι top class στη φετινή Ευρωλίγκα.

Μια τέτοια είναι η Άλμπα Βερολίνου, που επίσης έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά κάποια στιγμή “ξέχασε” να νικάει και έχασε και από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στο Βερολίνο (84-88), παρά το ότι τα “όπλα” της, ήτοι ο Τζαλίν Σμιθ (24π.) και ο Λουκ Σίκμα (10π., 7ριμπ.), πήγαν καλά. Και αυτή, μετά από τόσες ήττες, θα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πάρει επιτέλους μια νίκη μετά από 6 σερί ήττες.

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου

Ο Ολυμπιακός θα πιέσει πολύ, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και να κρατήσει χαμηλά την Άλμπα, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Άλλωστε αν ανεβεί πολύ το σκορ, μάλλον δε θα είναι καλό αυτό γι’ αυτόν.

Άσος, λοιπόν, και under 163,5 πόντοι, σε απόδοση 2,12 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Πάντα σε ένα δελτίο μας, έστω και δευτερεύον δελτίο, θα υπάρχει το double double του Βεζένκοφ, αλλά και του Σίκμα, που είναι το «κλειδί» για τους Γερμανούς, μαζί με τον Σμιθ.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου | 1 και under 163,5 (2,12@stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ