Πάει για το «ζευγάρωμα» ο Παναθηναϊκός

Πάει για το «ζευγάρωμα» ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζουμε κρατώντας αυτό το δεδομένο στο μυαλό μας για τη συνέχεια, για να πάμε στοίχημα στον απαιτητικό αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με τη Βιλερμπάν…

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Άλμπα Βερολίνου χθες στο ΣΕΦ με 86-76 και επέστρεψε στις νίκες, δικαιώνοντας μας για την επιλογή “1 και under” που δώσαμε στο χθεσινό μας blog εδώ στο Bethome.gr, έστω για ένα καλάθι. Έτσι είναι το στοίχημα του μπάσκετ με τα χάντικαπ και τους πόντους, αφού όπως έχουμε χάσει δεκάδες ματς στο καλάθι ή για έναν πόντο, έτσι κερδίσαμε αυτή τη φορά για 1.5 πόντο.

Συνεχίζουμε κρατώντας αυτό το δεδομένο στο μυαλό μας για τη συνέχεια, για να πάμε στοίχημα στον απαιτητικό αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με τη Βιλερμπάν…

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Προγνωστικά

Ένας αγώνας που οι “πράσινοι” έχουν το “βάρος” να κάνουν τη νίκη οπωσδήποτε για να τη “ζευγαρώσουν” μετά τη σπουδαία επιτυχία με τη νίκη επί της Βίρτους (88-83 στην παράταση), ώστε να αποκτήσει “αξία”. Είναι προφανές ότι έχουν καλή ψυχολογία, αλλά θα έχουν και άγχος, για την κατάκτηση της νίκης.

Και σε μια ομάδα που δεν μας έχει συνηθίσει σε σταθερότητα, προφανώς αυτό θα πρέπει να κρατηθεί ως δεδομένο. Απ’ την άλλη η Βιλερμπάν έχει κι αυτή τα θέματά της, έχασε στο τελευταίο ματς από τη Μπάγερν μέσα στη Λιόν (74-75) αλλά παραμένει μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που έχει καλές μονάδες και τη γνωστή αθλητικότητα των γαλλικών ομάδων.

Αρα θα είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό, που μόνο ως ακλόνητο φαβορί δε θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με αυτά τα δεδομένα.

Παρ’ όλα αυτά θεωρούμε πως η καλή απόδοση του Ουίλιαμς θα βοηθήσει και άλλους να ανεβάσουν τη δική τους, ότι ο Μπέικον θα έχει καλύτερες επιλογές, με δεδομένη την ποιότητα του, και πως επιτέλους ο Παπαγιάννης θα είναι συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση.

Έτσι θα πάμε με τη νίκη του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με το under 157.5 που πληρώνει 2,65 που βρίσκουμε στη Stoiximan. To line του φορμαρισμένου Ουίλιαμς είναι ανεκτό, όπως και το να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν | 1 και Under 157,5 (2,65@stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ