Μόνο anytime scorers

Μόνο anytime scorers

Εξαιρετική διοργάνωση το Μουντιάλ για προγνωστικα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Εξαιρετική διοργάνωση το Μουντιάλ για προγνωστικα. Μέχρι να τελειώσει δεν θα έχουμε λεφτά, ούτε για καραμέλες. Μιλάμε για αιματοκύλισμα. Μου στέλνουν μηνύματα φίλοι, ακροατές και όλοι γράφουν για το στοίχημα που έχασαν.

Αυτή δεν είναι διοργάνωση, τα σαγόνια του καρχαρία είναι. Γλιτώνεις από το πρωινό παιχνίδι, θα πέσεις στο μεσημεριανό. Την σκαπούλαρες και από εκεί, θα έρθει η Ολλανδία να σε τελειώσει. Και αν από σπόντα είχες παίξει το goal/goal, θα έρθει το 0-0 στο Αγγλία – Αμερική για να μαρμαρώσεις.

Anytime scorer ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ (2,87)

🏆 2 δώρα* χωρίς κατάθεση για όλους με τον Κωδικό ➡️ FREE-BRAZIL

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας
Αν δεν έχω χάσει το μέτρημα, πέντε 0-0 έχουμε σε 19 παιχνίδια. Δηλαδή γκολ δεν μπαίνει στο ένα από τα τέσσερα ματς. Προσθέστε και τις δύο τεράστιες εκπλήξεις της Αργεντινής και της Γερμανίας, για να δέσει το γλυκό. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά…

Πού είναι αυτές οι ωραίες μέρες με τα πρωταθλήματα. Που είναι η Ντεν Μπος; Η Ρόζενμποργκ; Η Νάπολι; Ομάδες που έκαναν το over 2,5 από το ημίχρονο. Όχι σκοπιμότητες, 0-0, μαγεία του ποδοσφαίρου και τρίχες κατσαρές.

Τέσσερα ματσάκια έχει το σημερινό μενού. Λέω να μην ασχοληθώ με το πρώτο, το Τυνησία – Αυστραλία και να πάω στα άλλα τρία που έχουν ψωμί. Και επειδή η στήλη πιάνει πιο εύκολα τους scorers από τα σημεία, σήμερα θα κάνω παιχνίδι με τρεις επιθετικούς. Τίποτα άλλο, τέλος, ππου έλεγε και μια ψυχή.

Πολωνία – Σαουδική Αραβία προγνωστικά

Η υπερδύναμη της Σαουδικής Αραβίας, η ομάδα που έκανε πλάκα στο Μέσι και την παρέα του, ετοιμάζεται να στείλει αδιάβαστο και τον Λεβαντόφσκι. Να μου έλεγαν, πριν το Μουντιάλ ότι ο «άσος» στο συγκεκριμένο ματς θα έδινε 1,87, δεν θα το πίστευα ποτέ.

Ναι φίλοι μου, σε αυτή την τρομερή διοργάνωση βρίσκουμε τους Πολωνούς στο 1,87 κόντρα στους παίκτες της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ.

Θα βαρέσω για μια ακόμη φορά, γροθιά στο μαχαίρι. Θα ήθελα να τιμήσω τη νίκη των Πολωνών, αλλά με Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ δεν τα βάζεις. Θα ποντάρω και να σκοράρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Λεβαντόφσκι. Το πολύ, πολύ να χάσει και δεύτερο πέναλτι στην διοργάνωση. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη.

Γαλλία – Δανία προγνωστικά

Οι Γάλλοι κύριοι. Στην πρεμιέρα κέρδισαν με 4-1 Αυστραλία. Και over 2,5 και goal/goal και νίκη του φαβορί. Οι Δανοί αντιθέτως, έμειναν στο 0-0 με τη Τυνησία. Και τους συμπαθώ τους άτιμους, αλλά το 0-0 με τη Τυνησία δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά…

Μου αρέσει αρκετά το goal/goal & over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση του 2,67, αλλά όπως σας έγραψα δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο, παρά μόνο με παίκτες που υπάρχει σημαντική πιθανότητα να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η επιλογή μας θα είναι ο Εμπαμπέ σε απόδοση 2,40.

Αργεντινή – Μεξικό προγνωστικά

Και έφτασε η Αργεντινή στην δεύτερη αγωνιστική να παίζει τα ρέστα της. Έχασε με ανατροπή από τη Σαουδική Αραβία και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου. Κόντρα στο Μεξικό, η νίκη για τον Μέσι και την παρέα του αποτελεί μονόδρομο και ελπίζω οι Αργεντινοί να μην κάνουν και πάλι χατ τρικ με γκολ που ακυρώθηκαν!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ήταν δραστήριος, αλλά βιαστικός και ευελπιστώ σήμερα να σκοράρει και το γκολ του να μετρήσει. Απόδοση 2,87.

Προγνωστικά Στοιχήματος

(Bet Builder)

15:00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αnytime scorer ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ (1,93)

18:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Anytime scorer ΕΜΠΑΜΠΕ (2,40)

21:00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΜΕΞΙΚΟ

Anytimescorer ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ (2,87)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ