Κάρτες για Πορτογαλία και Ουρουγουάη

Κάρτες για Πορτογαλία και Ουρουγουάη

Λογικά θα δούμε κι άλλες μεταμορφώσεις μέχρι να λήξει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω όλες να καταφέρουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Η μεταμόρφωση μιας εθνικής ομάδας μέσα σε διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ημερών στα μουντιαλ στοιχημα, είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό των μεγάλων διοργανώσεων, είτε μιλάμε για Παγκόσμιο Κύπελλο είτε μιλάμε για EURO.

Κάπως έτσι είδαμε την Κόστα Ρίκα να αλλάζει από την βαριά ήττα με τους Ισπανούς, σε μια ομάδα, η οποία έριξε στο καναβάτσο την Ιαπωνία και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, η οποία την έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης.

Λογικά θα δούμε κι άλλες μεταμορφώσεις μέχρι να λήξει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω όλες να καταφέρουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Ν.Κορέα – Γκάνα Προγνωστικά

Πολλές φορές είναι οι ίδιες οι συνθήκες ενός αγώνα που σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις ένα ποντάρισμα και όχι τόσο η εικόνα και η αγωνιστική δυνατότητα των δύο ομάδων. Νότια Κορέα – Γκάνα παλεύουν σήμερα για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην έκπληξη, η οποία θεωρητικά είναι να αποκλείσουν την Ουρουγουάη αν αποφασίσουμε ότι η Πορτογαλία δεν χάνει τη μία θέση για τα νοκ-άουτ.

Η εικόνα τους στα πρώτα ματς δεν ήταν τόσο κακή. Έδειξαν κάποιες από τις δυνατότητές τους ανεξάρτητα με το αν δεν κατάφερε να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θα της έφερνε σε καλύτερη θέση. Όμως σήμερα τα κουκιά είναι μετρημένα. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Η έκανα έχει την ταχύτητα στην επίθεση και η Ν.Κορέα γνωρίζει πως να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο. Αυτός ο συνδυασμός με οδηγεί στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Πορτογαλία – Ουρουγουάη Προγνωστικά

Εδώ η ανάγκη των Ουρουγουανών για αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα ανεβάσει τα… ντεσιμπέλ της αναμέτρησης. Η Πορτογαλία πάτησε γκάζι στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα με την Γκάνα, σκόραρε τρεις φορές και πήρε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η πρώτη αγωνιστική και αν την ευνοήσει σήμερα το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του γκρουπ, ακόμη και με δύο ισοπαλίες στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Επειδή ο Σάντος είναι του δόγματος, ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις ας μην το χάσεις, δεν αποκλείω μια πιο συντηρητική προσέγγιση από την Πορτογαλία, ανά χρονικά διαστήματα στο ματς. Αντίθετα η Ουρουγουάη είναι αναγκασμένη να ψάξει από νωρίς τη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεβάσει την ένταση στο παιχνίδι της και οι κάρτες παραμονεύουν. Περιμένω λοιπόν πέντε στο σύνολο και ακολουθώ το Line στις 4,5.

Ν. Κορέα – Γκάνα: Goal/Goal (2.07)Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Over 4,5 Κάρτες (2.07)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ