Με Βραζιλία και Σερβία…

Με Βραζιλία και Σερβία…

Τα προγνωστικά για τους σημερινούς αγώνες του Μουντιάλ.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει και σήμερα το πρόγραμμα του Μουντιάλ, ωστόσο εμείς θα σταθούμε στον έβδομο όμιλο με Βραζιλία και Σερβία.

Λίγα πράγματα από τους Ελβετούς στη νίκη της πρεμιέρας, δεν δείχνουν ότι έχουν την επιθετική «σπιρτάδα» να απειλήσουν την πολύ σοβαρή αμυντική λειτουργία του Τίτε. Ουδείς εκ των μεσοεπιθετικών της έχει την έκρηξη να βάλει προβλήματα στο transition και μόνο με άμυνα δεν θα αντέξουν απέναντι σε μία Βραζιλία που θα είναι απελευθερωμένη μετά την πειστική εμφάνιση επί των Σέρβων. Δυνατή επιλογή το Βραζιλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε επίσης: Transfermarkt: «Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για Ρονάλντο!» (pic)

Όσον αφορά το δεύτερο ματς, η ήττα των Σέρβων στην πρεμιέρα ήταν εντός προγράμματος από εδώ και πέρα ξεκινά ουσιαστικά το τουρνουά γι αυτούς. Διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και συνοχή στο παιχνίδι τους, έκαναν εξαιρετική πορεία και στα προκριματικά του Μουντιάλ και στο πρόσφατο Nations League. Δύσκολα θα διαχειριστούν οι στόπερ του Καμερούν τον όγκο του Μίτροβιτς, ο οποίος παίζει εξαιρετικά με την πλάτη και είναι ιδανικός να απορρυθμίσει ένα πιθανό πολύ αμυντικό πλάνο απο τον Σονγκ. Επιλογή μας το 2 & Under 4.5 σε απόδοση διπλασιασμού.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ