«Πάντσερ» για πρόκριση

«Πάντσερ» για πρόκριση

Πάμε να αναλύσουμε τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε από την αυλαία του 5ου & του 6ου ομίλου

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Οι Δανοί κερδίζουν τον τίτλο της μεγαλύτερης απογοήτευσης στο Κατάρ, αγνώριστοι σε σχέση με όσα μας έδειξαν τον τελευταία ενάμιση χρόνο, έχασαν με κατεβασμένα χέρια και από την Αυστραλία και η στήλη μας έχασε το δυνατό σημείο. Στα βραδινά παιχνίδια κάναμε 1/2 και κλείσαμε την Τετάρτη με -28.7 μονάδες.  Επιβεβαιώθηκε το σενάριο που ήθελε την Πολωνία να παίζει για περιορισμένη ήττα, αλλά το Under 1.5 και στα δύο ημίχρονα χάθηκε αφού οι Αργεντίνοι τράβηξαν χειρόφρενο – μετά – το 0-2. Πληρωθήκαμε τουλάχιστον το Goal/Goal & Over 2.5 στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό, αφού πάρθηκε απονενοημένο ρίσκο από τους Μεξικάνους στο τέλος και βρήκαν γκολ οι Άραβες. Με μισο-ολοκληρωμένο το bracket των νοκ άουτ αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου πάμε να αναλύσουμε τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε από την αυλαία του 5ου & του 6ου ομίλου.

Κόστα Ρίκα – Γερμανία

Οι Κοσταρικανοί έκαναν την έκπληξη την Κυριακή, κόντρα στο μομέντουμ της πρεμιέρα επικράτησαν της Ιαπωνίας με μόλις μία τελική στην εστία! Τέσσερις τελικές έχουν σε σχεδόν 200 αγωνιστικά λεπτά, μία εντός εστίας το σουτ του Φούλερ στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο Ιάπωνας τερματοφύλακας! Θα υποφέρει σήμερα η ομάδα του Σουάρες, θα παίξει με διπλό αμυντικό μπλοκ, σε χαμηλά μέτρα και σαν κυματοθραύστης θα προσπαθήσει να σταματήσει τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων.

Προβλέπουμε εδαφική κυριαρχία των Γερμανών, που ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο ντερμπι με την Ισπανία (1-1) και συνολικά στη διοργάνωση δεν έχουν πάρει αυτό που δικαιούνταν, αφού έχουν σκοράρει μόλις δις με σύνολο 4.38 xGoals! Έδειξαν ότι διαθέτουν και “βαρύ” φορ, με τον Φούλκρουγκ, ο οποίος θα χρειαστεί για να φορτώσουν την περιοχή των Κοσταρικανών. Θα ποντάρουμε σε μία πειστική νίκη για τα “πάντσερ” δίχως απειλές για τα μετόπισθεν, επιλογή το bet builder 2 & Over 1.5 & No Goal, σε απόδοση 1.95. Θεωρητικά κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού και με νίκη των Ιαπώνων, αν επικρατήσουν με ένα σκορ ανάλογο αυτό του Ισπανία – Κόστα Ρίκα (7-0) προκρίνονται στα νοκ άουτ.

Κροατία – Βέλγιο

Οι Κροάτες θύμισαν την ομάδα που έφτασε ως τον τελικό του προηγούμενου Παγκοσμιο Κυπέλλου την Κυριακή, έβγαλαν αντίδραση, χαρακτήρα νικητή και με την εμπειρία τους γύρισαν γρήγορα το παιχνίδι με τον Καναδά (4-1) για να φτάσουν εντέλει σε μία χορταστική, πειστική νίκη. Καμία σχέση η εμφάνισή τους με την προβληματική της πρεμιέρας με το Μαρόκο (0-0). Ευεργετική η τροποποίηση της επιθετικής τριάδας, με τον Λιβάγια στην κορυφή και τον Κράμαριτς δεξιά, ανέβασαν στροφές οι “θρύλοι” Πέρισιτς, Μόντριτς. Σήμερα παίζουν και για την ισοπαλία, αλλά δεν μπορούν να παίξουν αντι-ποδόσφαιρο, δεν είναι στο χαρακτήρα και την ποιότητά τους.

Θα βρουν ευκαιρίες να χτυπήσουν στο χώρο, απέναντι σε ένα Βέλγιο που έχει γίνει “μπάχαλο” στ’ αποδυτήρια με συμπαίκτες να αλληλοκατηγορούνται, απέναντι σε μία αργή άμυνα. Γεμάτοι παραστάσεις, γεμάτοι τίτλους οι Βέλγοι διεθνείς, υπάρχουν πολλές προσωπικότητες που μπορούν να βάλουν πίσω το σκοτάδι για να παίξουν την πρόκριση σε ένα 90λεπτο. Μοιάζει δύσκολο να τους δούμε ξανά τόσο ελλιπείς δημιουργικά, η ισοπαλία δεν τους κάνει, θα πάρουν ρίσκα, οπότε υπάρχουν οι συνθήκες για πολλά γκολ. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.34.

Προγνωστικά Μουντιάλ

17:00 | Κροατία – Βέλγιο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.34)

21:00 | Κόστα Ρίκα – Γερμανία  ➡ 2 & Over 1.5 & No Goal (απόδοση 1.95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ