«Ροντέο» αλά 2010!

«Ροντέο» αλά 2010!

Προσπαθούμε να βρούμε λογική σε αυτά που γίνονται μπας και κάνουμε κάτι στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, κλείνοντας την φάση των ομίλων.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Απίθανα πράγματα είδαμε χθες βράδυ στο Κατάρ, οι Γερμανοί έμειναν εκτός από την φάση των ομίλων για δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο! Την κέρδισαν την Κόστα Ρίκα ως όφειλαν, όχι με “καθαρή” εστία όπως ποντάραμε, αλλά οι Ισπανοί δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, με μία “ύποπτη” συμπεριφορά και με μία πολύ “περίεργη” απόφαση του VAR ηττήθηκαν με ανατροπή! Χάθηκε το δυνατό σημείο των Γερμανών, χάθηκε και το combo με τα γκολ που ψάξαμε στο Κροατία – Βέλγιο. Σε παιχνίδι με σύνολο 3.76 xGoals δεν είδαμε τα δίχτυα να κουνιούνται, με κύριο υπεύθυνο το Λουκάκου, ο  οποίος χαντάκωσε και όσους, που ήταν πολλοί, ασχολήθηκαν στο live με τα γκολ! Προσπαθούμε να βρούμε λογική σε αυτά που γίνονται μπας και κάνουμε κάτι στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςκλείνοντας την φάση των ομίλων.

Γκάνα – Ουρουγουάη | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.52

Γκάνα – Ουρουγουάη

Δεν είναι νοκ άουτ παιχνίδι αλλά μοιάζει σαν τέτοιο το Γκάνα – Ουρουγουάη με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται ξανά μετά από 12 χρόνια. Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής η “σελέστε” είχε πανηγυρίσει την πρόκριση με απόλυτα δραματικό τρόπο! Στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά για να φτάσουν εκεί οι δύο ομάδες χρειάστηκε ο Σουάρες να κάνει τον τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις της παράτασης! Αποβλήθηκε αποκρούοντας την μπάλα με το χέρι επάνω στη γραμμή, οι Γκανέζοι έχασαν το πέναλτι και απέτυχαν και στην ακόλουθη “ρώσικη ρουλέτα”.

Σήμερα όμως η Γκάνα έχει το πάνω χέρι γιατί παίζει και για την ισοπαλία, στο ρεαλιστικό σενάριο που η Νότια Κορέα την ίδια ώρα δεν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά την Πορτογαλία. Κοινός παρονομαστής και των δύο πρώτων αγώνων της Γκάνας τα πολλά γκολ, ο οποίος πηγάζει από την αμυντική της αφέλεια και το ταλέντο που διαθέτει μεσοεπιθετικά, με τον Κούντους του Άγιαξ να ξεχωρίζει.

Η Ουρουγουάη από την άλλη ακόμη ψάχνει το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση. Ήταν όμως εμφανές ότι δεν το κυνήγησε με ιδιαίτερη ζέση στα πρώτα σχεδόν 160 αγωνιστικά λεπτά της διοργάνωσης. Τη Δευτέρα, μετά το προβάδισμα της Πορτογαλίας άλλαξε τακτική, πήρε μέτρα και απέδειξε ότι έχει την ποιότητα να δημιουργήσει απειλές. Την πλησίασε την ισοφάριση πριν το αμφισβητούμενο πέναλτι για το 2-0.

Η “σελέστε” θα έχει πολύ πιο επιθετική προσέγγιση στο σημερινό παιχνίδι αφού θέλει μόνο νίκη, έχει τους παίκτες να βάλει δύσκολα στην ευάλωτη άμυνα της Γκάνας, ενώ στο ρίσκο που θα πάρει θα βρουν χώρους οι ταχυδυναμικοί αφρικανοί. Προβλέπουμε ανοιχτό ρυθμό, ένα γρήγορο γκολ μπορεί να κάνει το ματς “ροντέο” αλά 2010. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.52.

Καμερούν – Βραζιλία

Με εξασφαλισμένη θέση στους “16” η “σελεσάο”, θα πρέπει να γίνουν πολλά απίθανα για να χάσει την πρωτιά στον όμιλο. Ευκαιρία για τον Τίτε να ξεκουράσει παίκτες και να αξιοποιήσει τον τρομερά ποιοτικό του πάγκο. Βασικός αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νοκ άουτ απέναντι σε μία άμυνα τρομερά ευάλωτη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορεί να παίξει μαζική άμυνα, αφού μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Θεωρούμε ότι θα βρει χώρους να δράσει ο φορ της Άρσεναλ και το 2.39 στο anytime σκοράρισμά του έχει αξία.

Παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και μία δυάδα σε απόδοση 4.65 για να θυμηθούμε τα παρολί.

Στο Νότια Κορέα – Πορτογαλία θα ποντάρουμε στο να μπουν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, σε απόδοση 1.98. Με εξασφαλισμένη την πρόκριση στους “16” οι Πορτογάλοι θα μπουν στον αγώνα να παίξουν κοντρολαρισμένα, αφού τους εξυπηρετεί και η ισοπαλία για την κατάκτηση της 1ης θέσης και κατά συνέπεια την αποφυγή της Βραζιλίας στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι. Δεν θα ρισκάρει η ομάδα του Σάντος, όπως δεν περιμένουμε ιδιαίτερο ρίσκο από νωρίς και για τους Νοτιοκορεάτες. Πρωταρχικός στόχος θα είναι ο περιορισμός των απειλών, με στόχο να ρισκάρουν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ενδεχομένως σε έναν αδιάφορο αντίπαλο αν την ίδια ώρα δεν κερδίζει η Γκάνα.

Στο Σερβία – Ελβετία θα ποντάρουμε να πάρει περισσότερες κάρτες η Σερβία σε απόδοση 2.35. “Τελικός” το παιχνίδι για τη 2η θέση στον 7ο όμιλο, οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη, ενώ οι Ελβετοί παίζουν και για το “Χ”, αν την ίδια ώρα δεν γίνει το απίθανο και χάσει η Βραζιλία. Με τους Σέρβους να έχουν την επιθετική πρωτοβουλία και τους Ελβετούς σε χαμηλά μέτρα να ψάχνουν τις κόντρες το περιμένουμε το παιχνίδι. Συνθήκη που μπορεί να φέρει εκνευρισμό στους έτσι κι αλλιώς απείθαρχους τακτικά και πνευματικά Βαλκάνιους, ειδικά αν ο Ζόμερ αρχίσει να ζεστένεται. Πιθανό να “κιτρινιστούν” αρκετοί Σέρβοι, είτε στην προσπάθεια αναχαίτισης αντεπίθεσης, είτε πάνω στα νεύρα τους.

Προγνωστικά Μουντιάλ

17:00 | Γκάνα – Ουρουγουάη ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.52)

21:00 | Καμερούν – Βραζιλία  ➡ Ζεσούς Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.39)

Παρολι

17:00 | Νότια Κορέα – Πορτογαλία  ➡ Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (απόδοση 1.98)

21:00 | Σερβία – Ελβετία  ➡ Σερβία περισσότερες κάρτες (απόδοση 2.35)

Γκαμπριέλ Ζεσούς να σκοράρει @ 2.39
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ