Ο νόμος του Καστρίτη!

Ο νόμος του Καστρίτη!

Πάμε στοίχημα και πάλι επί ελληνικού εδάφους, αυτή τη φορά βορειότερα, όπου ο Άρης, στη Θεσσαλονίκη, θα υποδεχθεί το Λαύριο.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Eπιστρέψαμε στις… νίκες, μετά από ένα άτυχο σερί, μια και η ΑΕΚ κέρδισε τον Προμηθέα με 73-70 και είχαμε προβλέψει ότι κανείς δε θα κερδίσει πάνω από 6 πόντους, σε μια καλή απόδοση 2.70. Ήταν ένα δυνατό ματς, όπου στο τέλος η «Ένωση» κατάφερε να κρατήσει μια πολύτιμη νίκη, απέναντι σε έναν Προμηθέα, που «ψαχνόταν» λόγω της αλλαγής προπονητή.

Άρης – Λαύριο

Πάμε στοίχημα και πάλι επί ελληνικού εδάφους, αυτή τη φορά βορειότερα, όπου ο Άρης, στη Θεσσαλονίκη, θα υποδεχθεί το Λαύριο.

Άρης – Λαύριο Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι γεμάτο γήπεδο, μετά το σχεδόν sold out που έκαναν με την Καρδίτσα, την οποία και κέρδισαν σχετικά εύκολα (85-68). Πλέον απέναντι τους το αδύναμο, βάσει βαθμολογίας, Λαύριο, που όμως ανεβαίνει ανανεωμένο.

Κουζέλογλου και Μάρτιν είναι πιο πολλές μέρες πλέον στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη και θα έχουν προσαρμοστεί καλύτερα, οπότε οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πιο αποφασισμένοι με τα δύο αυτά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους. Ο πρώτος είχε 3 πόντους και 6 ριμπάουντ στην ήττα από το Περιστέρι με 85-79. Εκεί όπου ο Κόουλ είχε 24 πόντους, ο Νικολαίδης 14, ενώ ο Φλαγκ πρόσθεσε 12.

Άρης – Λαύριο

Ο Άρης θα συνεχίσει με τη γνωστή μαχητική φιλοσοφία μέσα στο παρκέ, που φέρει την υπογραφή του προπονητή του, Γιάννη Καστρίτη. Δεύτερη σερί σεζόν για τον ικανό κόουτς, όπου και πάλι παρουσιάζει μια ομάδα που παίζει με ψυχή, που παίζει άμυνα και που αναδεικνύει ξένους low budget που μετά κάνουν καριέρα πιο ψηλά. Απόντες για τους «κιτρινόμαυρους» οι Χάγκινς και ο νεοφερμένος Πακ, που έπαιξε μόνο 2 λεπτά στο Περιστέρι και μετά τραυματίστηκε.

Οι γηπεδούχοι παίζουν «σκυλίσια» άμυνα σε κάθε ματς και έχουν την ικανότητα μέσα απ’ το πάθος αυτό να έχουν καλή εικόνα και στην επίθεση.

Τώρα που αρχίζει να βελτιώνεται και ο Βασίλης Καββαδάς, θα μπορέσουν να είναι πιο απειλητικοί και κοντά στο καλάθι, όπου οι Γκούντγουιν, Σανόγκο, Χόχλερ, έχουν πάρει μέχρι στιγμής πολύ καλό βαθμό. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα, αλλά και στην καλή άμυνα εκατέρωθεν, οπότε πάμε στον άσο και στο under 150,5 σε απόδοση 2.15 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Kαλό και το double – double του Γκούντγουιν, αν και χαμηλό σε απόδοση, όπως καλό και το over 1.5 εύστοχα τρίποντα του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, σε απόδοση λίγο πάνω απ’ τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:45 Άρης – Λαύριο | 1 και Under 150,5 (2.15@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ