Μεγάλο miss match στο Al-Thumana

Μεγάλο miss match στο Al-Thumana

Με ανεβασμένη ψυχολογία πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος…

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

H καλύτερη μουντιαλική βραδιά ήρθε χθες για την στήλη μας, με 3/3 επιλογές κλείσαμε το Σάββατο με +64.9 μονάδες, αφού “μπλέξαμε” και με πορτογαλικό Λιγκ Καπ. Το δυνατό μας σημείο, στο 1 & Over 2.5 της Αργεντινής επιβεβαιώθηκε ελαφρώς πλασματικά, αλλά δεν θα απολογηθούμε εφόσον έχουμε χάσει πολλά σημεία που δικαιούμασταν τις προηγούμενες ημέρες. Βγήκε και το σκοράρισμα του Άλβαρες με αρωγό τον αντίπαλο τερματοφύλακα, βγήκε και το Goal/Goal νωρίτερα στο Ολλανδία – ΗΠΑ. Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος

Γαλλία & Over 5.5 κόρνερ (ομαδικά) @ 1.90

Γαλλία – Πολωνία

Η εν ενεργεία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δεν πλήρωσε βαθμολογικά την απόφαση του Ντεσάν να κάνει ολικό rotation στην αυλαία των ομίλων, μόνο το γόητρό της πληγώθηκε στην ήττα από την Τυνησία (1-0). Στα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης είχαν πειστική εικόνα οι “τρικολόρ” με έναν Μπαπέ να δικαιολογεί τον τίτλου του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη και με έναν Γκριεσμάν να κάνει αθόρυβα έξοχο τουρνουά, επιβεβαιώνοντας ότι με το εθνόσημο στο στήθος είναι άλλος παίκτης. Με τον Ντεμπελέ μόνιμη πηγή κινδύνου από το δεξί άκρο, με δύο χαφ (Ραμπιό, Τσουαμενί) σε καλή κατάσταση να οργώνουν το γήπεδο και με τον κατάλληλο φορ για την κορυφή, τον αλτρουϊστή Ζιρού που βοηθά με τον όγκο και το άμεσο παιχνίδι του την κυκλοφορία και τη δημιουργία διαδρόμων για τους από πίσω.

Η Πολωνία από την άλλη δεν είχε εικόνα ομάδας που άξιζε να πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ, δεν ήταν καλύτερη σε κανένα από τρία παιχνίδια του ομίλου. Εκμεταλλεύτηκε την αναποτελεσματικότητα των Αράβων στο δεύτερο και με την Αργεντινή δεν πέρασε την σέντρα. Έπαιξε παθητικά, με στόχο να δεχθεί όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ για να περάσει λόγω διαφοράς τερμάτων. Η επιθετική της δημιουργία είναι κακή, δεν έχει ταχύτητα στον άξονα και ο Λεβαντόφσκι είναι πολύ μόνος μπροστά.

Υπάρχει ξεκάθαρο miss match στο ζευγάρι, με τα όσα μας παρουσίασαν οι δύο ομάδες στους ομίλους τους. Οι Γάλλοι αναμένεται να κυριαρχήσουν εδαφικά, να πιέσουν ψηλά την αργή κυκλοφορία των Πολωνών, οι οποίοι θα παίξουν ξανά σε χαμηλά μέτρα ψάχνοντας την κόντρα. Δεν διαθέτουν όμως την έκρηξη για να απειλήσουν στο χώρο και αναμένεται να υποφέρουν. Λογικά χαμηλές οι τιμές στη νίκη των “τρικολόρ”, θα πάμε στον άσο συνδυάζοντάς τον με Over 5.5 κόρνερ για τη Γαλλία (σε απόδοση 1.90). Στο σενάριο εδαφικής κυριαρχίας των Γάλλων θα φέρουν πολλές μπάλες στην αντίπαλη περιοχή, οι Πολωνοί δεν θα διστάσουν να απομακρύνουν όπως όπως, δεν φοβούνται τις στατικές φάσεις καθώς διαθέτουν αρκετά μεγάλα κορμιά. Στην Αργεντινή παραχώρησαν 9 κόρνερ, στην Σαουδική Αραβία 5 και στο Μεξικό 6. Από την άλλη η Γαλλία κατέγραψε 8, 6 & 7 κόρνερ στα παιχνίδια της αντίστοιχα.

Μαζί με το ποντάρισμα των Γάλλων θα αγοράσουμε και σκόρερ από το παιχνίδι, αναζητώντας την στατιστική αποτύπωση για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Γκριεσμάν. Έφτασε κοντά στο γκολ με την Αυστραλία, το έβαλε αλλά του το ακύρωσε το VAR με την Τυνησία, είναι διαρκώς μέσα στις φάσεις, δημιουργεί, ήρθε η ώρα και να εκτελέσει. Αναμένεται να αναλάβει και το ενδεχόμενο πέναλτι. Υπάρχει αξία στο 2.80 για το anytime σκοράρισμά του.

Αγγλία – Σενεγάλη

Με σαφές φαβορί και το δεύτερο ζευγάρι της Κυριακής, όχι τόσο μεγάλο όσο το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, με βάση πάντα τα όσα μας έδειξαν οι δύο ομάδες στους ομίλους. Η Αγγλία, μετά την προβληματική εμφάνιση απέναντι στους Αμερικάνους, έκανε εύκολη, πειστική νίκη απέναντι σε μία οικτρή Ουαλία και με την αρωγή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δεν απειλήθηκε από μία αργή, ασύνδετη ομάδα, κατί που δεν αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Οι Σενεγαλέζοι έβγαλαν “μέταλλο” πρωταθλητή (Αφρικής) στον “τελικό” της 3ης αγωνιστικής με το Εκουαδόρ, επικράτησαν δικαιότατα και πηγαίνουν στο αντάμωμα με τα “τρία λιοντάρια” δίχως κανένα άγχος, με άγνοια κινδύνου. Έδειξαν να έχουν προσαρμοστεί πλέον στην δίχως-Μανέ πραγματικότητα και σε όλα τα παιχνίδια τους πήραν καλό βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Σαρ της Γουότφορντ είναι πολύ καλά, διαθέτει τα αθλητικά προσόντα να ταλαιπωρήσει τα αργά στόπερ του Σάουθγκεϊτ και να αποδείξει ότι αξίζει τη μεταγραφή σε top σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί το δεμένο σύνολο του Αλιού Σισέ να εκμεταλλευτεί την πίεση/άγχος των Άγγλων, δεν θα πάμε στην κόντρα του φαβορί, αλλά το Over 0.5 της Σενεγάλης, σε απόδοση 2.08, έχει αξία.

Προγνωστικά Μουντιάλ

17:00 | Γαλλία – Πολωνία   ➡ 1 & Γαλλία Over 5.5 κόρνερ (απόδοση 1.90)

17:00 | Γαλλία – Πολωνία   ➡ Γκριεσμάν Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.80)

21:00 | Αγγλία – Σενεγάλη  ➡ Σενεγάλη Over 0.5 (απόδοση 2.08)

Σενεγάλη Over 0.5 @ 2.08
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ