Ντέρμπι κορυφής στην Πάφο

Ντέρμπι κορυφής στην Πάφο

Εδώ είναι και πάλι η στήλη του Bethome.gr με νέα προγνωστικά στοίχημα για εσάς

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Εδώ είναι και πάλι η στήλη του Bethome.gr με νέα προγνωστικά στοίχημα για εσάς. Συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο μας έχει επιφυλάξει εκπλήξεις μέχρι τώρα, ωστόσο η στήλη θα ασχοληθεί με πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα αυτό της Κύπρου.

Πάφος – ΑΠΟΕΛ Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Πάφος, έχοντας εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αποτέλεσμα αρνητικό κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Σε γενικές γραμμές είχε επιθετικό μονόλογο στο παιχνίδι, ωστόσο βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή του αγώνα, μετά από δικό της λάθος, για να ισοφαρίσει απλά άμεσα στο τελικό αποτέλεσμα. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή της κατάταξης, ενώ επικράτησε στα πέντε από τα έξι φετινά εντός της, δεχόμενη μάλιστα μόλις ένα τέρμα.

Αήττητο σερί δέκα αγώνων για τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, έχοντας οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενος από το εκτός 1-3 επί της Νέας Σαλαμίνας. Ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, απέκτησε δίκαια σαφές προβάδισμα δυο τερμάτων στο παιχνίδι, όντας πιο απειλητικός, ενώ παρότι δέχθηκε τη μείωση, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα για πιθανή απώλεια, “κλειδώνοντας” παράλληλα το τρίποντο στο φινάλε. Αυτή ήταν και η έβδομη διαδοχική του νίκη, όντας πλέον στο -1 από την κορυφή και την Πάφο. Πανηγύρισε το διπλό και στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους του.

Μπορεί να προέρχεται από δεύτερη σερί απώλεια, ωστόσο η Πάφος εξακολουθεί να είναι αήττητη και θέλει να ανοίξει και πάλι τη διαφορά από τους διώκτες της, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.92 από την bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Πάφος – ΑΠΟΕΛ: Goal/Goal (1.92 @bwin)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ