Μέσι και…μάχη στο «Λουσάιλ»!

Μέσι και…μάχη στο «Λουσάιλ»!

Πρώτος ημιτελικός σήμερα, Αργεντινή – Κροατία κοντράρονται στο «Λουσάιλ Αϊκόνικ Στέντιουμ», σέντρα στις 21:00!

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Σε επίπεδα άνω του διπλασιασμού κινηθήκαμε και τη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών στα προγνωστικα μουντιαλ, το πρώτο από τα δύο παιχνίδια ήταν, ας το παραδεχθούμε, πολύ μακριά από αυτό που περιμέναμε! Το Μαρόκο έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 1-0 της Πορτογαλίας, η ομάδα του Ρεγκραγκί κατάφερε να “κλειδώσει” αυτήν του Σάντος, κινδύνευσε ελάχιστα και πήρε απολύτως δίκαια την πρόκριση, με το “διπλό” στήριξης στους Ίβηρες σε συνδυασμό με over 1.5…μείναμε μακριά! Στο τελευταίο, αντιθέτως, παιχνίδι των “8” τα πράγματα πήγαν όπως ακριβώς υποψιαζόμασταν, Αγγλία και Γαλλία είχαν ένα πολύ ανταγωνιστικό, γεμάτο συγκινήσεις και φάσεις, μεταξύ τους παιχνίδι , το τελικό 2-1 έδωσε την πρόκριση στους “τρικολόρ”, ο Κέιν απέτυχε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, πέτυχε, αντιθέτως, το over 2.5 που είχαμε επιλέξει!

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🏆 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

Aργεντινή – Κροατία Προγνωστικά

Πρώτος ημιτελικός σήμερα, Αργεντινή – Κροατία κοντράρονται στο “Λουσάιλ Αϊκόνικ Στέντιουμ”, σέντρα στις 21:00! Διά πυρός και σιδήρου κατάφεραν, στα πέναλτι αμφότερες, να εξασφαλίσουν τη θέση τους στην τετράδα, η “αλμπισελέστε” λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει με τους Ολλανδούς, ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ μέχρι το 80΄, κατέληξε να ισοφαριστεί στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας με απίθανη κομπίνα σε φάουλ των “οράνιε”, στα πέναλτι μίλησε ο Εμι Μαρτίνες!

Ο Μόντριτς και η παρέα του, αντιθέτως, βρήκαν απάντηση στο προβάδισμα της Βραζιλίας στην παράταση, στα πέναλτι, όπως μας έχουν συνηθίσει, βγήκαν νικητές κάνοντας την έκπληξη! Παιχνίδι πολύ δύσκολο να διαβαστεί το αποψινό, ο Σκαλόνι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ντι Μαρία, από την παρουσία του ή όχι στο αρχικό σχήμα θα εξαρτηθεί ακόμη και η διάταξη, αν δεν τα καταφέρει ο άσος της Γιουβέντους πιθανότατα θα δούμε και πάλι τριάδα στην άμυνα!

Όσο για τους Κροάτες, Γκβάρντιολ, αν όχι ο καλύτερος σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους στόπερ της διοργάνωσης, και Μπρόζοβιτς δεν προπονήθηκαν χθες, λογικά θα είναι διαθέσιμοι, ομάδα πολύ σκληρή για να πεθάνει αυτή του Ντάλιτς, δεν έχει την ποιότητα του 2018 αλλά προχωρά με ατσάλινη θέληση και πίστη! Πολύ σημαντική παράμετρος της αναμέτρησης αυτή των φιλάθλων, κατάληψη έχουν κάνει στο Κατάρ οι Αργεντινοί, περίπου 35.000 θα βρίσκονται στις εξέδρες, το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου μετά από 36 χρόνια ολοένα και πιο κοντά, μοιάζει μια ολόκληρη χώρα να το θέλει πρώτα για τον ηγέτη της και μετά για…τον ίδιο της τον εαυτό!

Ποδοσφαιρικά μιλώντας, με βάση τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι ομάδες, περισσότερο λόγω…δίψας και Μέσι, μοιάζει όντως φαβορί, όχι όμως ανάλογο με το σετ των αποδόσεων, η Αργεντινή, καλό θα ήταν να αποφύγουμε το μπλέξιμο με σημεία, δεν αποκλείω το βράδυ να είναι…μακρύ! Πρώτη μας επιλογή η γνωστή, δε βλέπω πως ο Μέσι μπορεί σε μια τέτοια περίσταση να μείνει…αφανής, στο άκρως ελκυστικό 2.30 το να σκοράρει κι απόψε! Όσο για τη δεύτερη επιλογή μας στη βραδιά, με δεδομένο πως ο διαιτητής της αναμέτρησης Ντανιέλε Ορσάτο κάθε άλλο παρά…φείδεται καρτών, καταλήγω στο over 4.5 κίτρινες με απόδοση 2.02 , περιμένω πραγματική μάχη, και στις δύο ομάδες αρκετοί οι…σεσημασμένοι, κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο να χάσει τον τελικό, μετά από τα προημιτελικά μηδενίζουν όλοι! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 AΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ: ΜΕΣΙ να σκοράρει (2.30)21:00 AΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ: OVER 4.5 KΑΡΤΕΣ (2.02)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ