Με το μυαλό στη Μάλαγα ο ΠΑΟΚ!

Με το μυαλό στη Μάλαγα ο ΠΑΟΚ!

Πάμε στοίχημα ότι το μυαλό όλων των «ασπρόμαυρων» θα είναι και στον άλλον αγώνα του ομίλου

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ! Μπαίνουμε σε ένα διήμερο γεμάτο αγώνες για τις ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και μακάρι να έχουμε παντού επιτυχίες ή (και) προκρίσεις για όλες. Μία απ’ αυτές είναι ο ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στη Γαλλία με την ισχυρή Ντιζόν και με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Ντιζόν – ΠΑΟΚ

Πάμε στοίχημα ότι το μυαλό όλων των «ασπρόμαυρων» θα είναι και στον άλλον αγώνα του ομίλου, όπου η αδιάφορη και πρώτη στον όμιλο Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται την Ιταλική Σάσαρι που κι αυτή, όπως ο ΠΑΟΚ, «καίγεται» για τη νίκη.

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ντιζόν – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Παικτικά και οι δυο ομάδες, και ο ΠΑΟΚ μέσα στη Γαλλία και οι Ιταλοί μέσα στην Ισπανία, είναι υποδεέστερες, αλλά το ότι έχουν κίνητρο και οι αντίπαλοί τους είναι αδιάφοροι, δίνουν άλλο χαρακτήρα στους αγώνες.

Ντιζόν – ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» είχε χάσει μέσα στην έδρα του από τους Γάλλους 78-82 στον αγώνα του πρώτου γύρου, όμως σήμερα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την… αδιαφορία τους για να πάρει τη νίκη και να προκριθεί ως τρίτος στον όμιλο του. Κάτι που σημαίνει ότι θα προκριθεί στην επόμενη φάση με τον 2ο του άλλου ομίλου που θα είναι είτε το Περιστέρι, είτε η Μπνέι Χερτζίγλια, είτε η Ρίτας.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως η Ντιζόν έχασε με μεγάλη διαφορά από τη Σολέ, για το γαλλικό πρωτάθλημα και θα είναι «ταρακουνημένη» και ίσως θα θελήσει να δώσει απαντήσεις ενώπιον του κοινού της.

Πολύ καλή η απόδοση στο διπλό του ΠΑΟΚ, που έχει κίνητρο και οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, όμως θα προτιμήσουμε το απλό over 156.5 σε απόδοση 1,83, που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Ντιζόν – ΠΑΟΚ | Over 156,5 (1,83@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ