Ποντάροντας στην «πράσινη» αντίδραση

Ποντάροντας στην «πράσινη» αντίδραση

Πάμε στοίχημα ότι πολλοί φίλοι του μπάσκετ, όχι μόνο του Παναθηναϊκού, περιμένουν με ενδιαφέρον αυτόν τον αγώνα

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και φυσικά… Καλή Χρονιά, σε όλους και όλες τους φίλους και φίλες του μπάσκετ! Υγεία σε όλον τον κόσμο, ευημερία, δημιουργικότητα και φυσικά τύχη απ’ την φιλόξενη γωνιά του bethome.gr, όπου βεβαίως κάνουμε ποδαρικό στο 2023 με ένα σημαντικό παιχνίδι για τη Basket League. Αυτό του Προμηθέα, στην Πάτρα, με τον Παναθηναϊκό!

Πάμε στοίχημα ότι πολλοί φίλοι του μπάσκετ, όχι μόνο του Παναθηναϊκού, περιμένουν με ενδιαφέρον αυτόν τον αγώνα, καθώς ακολουθεί της «βαριάς» ήττας των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ, από τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα (71-95) και όλοι θα θέλουν να δουν την αντίδραση της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Μια που είπαμε… Ράντονιτς, προφανώς και όλοι περιμένουν να πληρώσει «το μάρμαρο» μετά το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέσω ανάρτησης στο διαδίκτυο, όπου προανήγγειλε αλλαγές. Κι όλοι στην Ελλάδα ξέρουμε ότι όταν ο ισχυρός άντρας μιας ομάδας μιλάει για αλλαγές, συνήθως ο προπονητής πληρώνει «το μάρμαρο», αδίκως ή δικαίως.

Μέχρι τη στιγμή, πάντως, που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο Σέρβος είναι κανονικά στη… θέση του κι έχει να παρατάξει μια ομάδα που απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όπως ο Προμηθέας, θα πρέπει να «βγάλει αντίδραση».

Κι αυτό είναι το ζητούμενο κόντρα σε μια ομάδα που έχει καλό ρόστερ κι ας έχει κι αυτή τα «θεματάκια» της, με σερί ηττών, κακών εμφανίσεων, ατυχιών και αν τέλει αλλαγής προπονητή. Κατάφερε όμως, ο Προμηθέας, να περάσει μέσα απ’ την Καρδίτσα, την προηγούμενη εβδομάδα (68-81, Μουράτος 15, Κακλαμανάκης 14, Κάουαν και Κουλμπόκα από 12) και έτσι να πάρει δύναμη για τη σημερινή αναμέτρηση, όπου αν και είναι σαφώς το αουτσάιντερ, έχουμε την εντύπωση πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το «τομάρι του».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρά την πίεση και την απογοήτευση απ’ την συντριβή απ’ τον, χωρίς Βεζένκοφ, Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να βγάλει αντίδραση. Δεν παίζει ο Π.Καλαϊτζάκης, αμφίβολος για τον Προμηθέα, ο Γιανγκ, ενώ οι «πράσινοι» την Πέμπτη παίζουν στο Μόναχο με τη Μπάγερν.

Έτσι θα επιλέξουμε την «πράσινη» νίκη, μαζί με το over 161,5 σε απόδοση 2.07, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Καλή η απόδοση στο +8.5 των πόντων του Ντέρικ Ουίλιαμς, αλλά και του Κάουαν, όπως και το double/double του Κουλμπόκα σε πολύ καλή απόδοση (11.75). Καλή χρονιά!

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός | 2 και Over 161.5 (2.07)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ