Ένα ντέρμπι που (δεν) είναι απ’ τα παλιά!

Ένα ντέρμπι που (δεν) είναι απ’ τα παλιά!

Πάμε στοίχημα με ένα ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ, αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. O Παναθηναϊκός παίζει με τα… νεύρα όλων μας, όχι μόνο των φίλων και οπαδών του, με τις εμφανίσεις του. Κέρδιζε πάνω από 20 πόντους το Περιστέρι, όμως έπαθε ένα κλασικό γι’ αυτόν τα τελευταία ματς «μπλακ άουτ» και κέρδισε με… έναν πόντο, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να χάνει τρίποντο στο τέλος με τον Ντένμον.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Προχωράμε όμως για να πάμε στοίχημα με ένα ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ, αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ένα απ’ τα ιστορικά ντέρμπι του σπορ στη χώρα μας, που τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει συνήθως νικητή τους «ερυθρόλευκους», όμως δεν παύει να έχει πάντα το ενδιαφέρον του.

Oλυμπιακός – ΑΕΚ Προγνωστικά

Και το σημερινό ακόμη παραπάνω καθώς οι δυο ομάδες οδηγούνται σε αυτό μεσούσης κρίσιμων ευρωπαικών αγώνων εκατέρωθεν. Ο Ολυμπιακός με σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται, ίσως και μέσω του σημερινού αγώνα, για μια δύσκολη «διαβολοβδομάδα» με Μονακό και Βίρτους, ενώ η ΑΕΚ μετά από μια σπουδαία νίκη επί της Τόφας θα έχει το μυαλό της στον 2ο αγώνα στην Τουρκία, που θα γίνει την Τρίτη.

Για τον Ολυμπιακό οι δύο αγώνες που έρχονται για την Ευρωλίγκα είναι πολύ σημαντικοί – το δύσκολοι εννοείται – και έτσι δε θα πρέπει να αποκλειστεί να δούμε κάποιες αλλαγές κυρίως στον χρόνο συμμετοχής των λεγόμενων «βασικών».

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Παραμένει βέβαια το μεγάλο φαβορί απέναντι σε μια ΑΕΚ που θα επιδιώξει, όσο μπορεί, να ελέγξει τον ρυθμό, αν και είναι δεδομένο ότι και το δικό της μυαλό ίσως να είναι περισσότερο στον αγώνα της Τουρκίας. Είναι και αμφίβολοι για σήμερα τόσο ο Στρέλνιεκς, όσο και ο Κόνιαρης, οι οποίοι και να μπορούν να παίξουν, μάλλον θα προφυλαχθούν απ’ τον Ηλία Καντζούρη για τον αγώνα της Τρίτης.

Παρά τις απουσίες και το όποιο rotation εκατέρωθεν, θα πάμε με τον άσο του Ολυμπιακού συνοδευόμενο με το over 159,5 σε απόδοση 1,93 που δίνει η Stoiximan, πιστεύοντας ότι θα μπορέσουν και οι μεν και οι δε να ανοίξουν ον ρυθμό και να βάλουν πόντους μέσω πολλών κατοχών. Επιλογή και το double double του Ακίλ Μίτσελ σε πολύ καλή απόδοση…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Ολυμπιακός – ΑΕΚ | 1 και over 159,5 (1,93)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ