Με το μυαλό στη «Βασίλισσα»

Με το μυαλό στη «Βασίλισσα»

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, που ολοκληρώνει την αγωνιστική στη Basket League, και αναμένεται να είναι εύκολος για τους «ερυθρόλευκους».

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός κέρδιζε άνετα τον Άρη με 20-25 πόντους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χθες στο ΟΑΚΑ, αλλά στο τέλος πάτησε «φρένο» και η διαφορά έγινε ακριβώς πάνω στο όριο των 17 πόντων με ένα καλάθι των «κιτρινόμαυρων» στο τέλος, μόνο και μόνο για να το… χάσουμε, που το προτείναμε για over 17.5 πόντους. Προχωράμε, έτσι είναι το στοίχημα στο μπάσκετ όταν παίζεις με τις διαφορές, οπότε εν γνώση μας παίρνουμε αυτό το ρίσκο προς άγραν καλών αποδόσεων.

Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, που ολοκληρώνει την αγωνιστική στη Basket League, και αναμένεται να είναι εύκολος για τους «ερυθρόλευκους».

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας Προγνωστικά

Οι οποίοι όμως είναι λογικό ότι θα έχουν περισσότερο το μυαλό τους, εν πολλοίς, στον αγώνα της Παρασκευής με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι κρίσιμος και φυσικά πολύ δύσκολος. Αν προστεθούν και οι απουσίες που θα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός, τότε είναι ακόμη πιο προφανές το rotation που θα δούμε σήμερα στο ΣΕΦ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάτι εντελώς δικαιολογημένο.

Ο Σλούκας είναι τραυματίας και θα προφυλαχθεί για τον αγώνα της Παρασκευής και ο Κάνααν έχει πέτρα στο… νεφρό και είναι νοκ άουτ, οπότε θα δούμε πολύ… Λαρεντζάκη, Λούντζη, Γουόκαπ, Πάππα, στο ματς. Και λογικά, επαναλαμβάνουμε.

Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας

Αυτό, βέβαια, δεν αναμένεται να αλλοιώσει πολύ την εικόνα του Ολυμπιακού που και πάλι θα φτάσει, υπό φυσιολογικές συνθήκες, τα στάνταρ των 90-95 πόντων εντός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τη στιγμή που ο Απόλλωνας Πάτρας με 3 νίκες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι σπέσιαλ για να πει κανείς ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια σήμερα τους πρωταθλητές. Βέβαια, μπάσκετ είναι, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά όλοι ξέρουν ότι στο σπορ μας κατά 99% ο καλύτερος πάντα θα κερδίζει.

Με αυτά τα δεδομένα θα πάμε στη λογική επιλογή του άσου με το over 157,5 σε απόδοση 1.91, που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την ελπίδα να μπορέσουν οι Αχαιοί να ακολουθήσουν έστω και λίγο τον ρυθμό του αγώνα. Βεβαίως με χαμηλή αυτή την απόδοση μπορούμε να αναζητήσουμε κι άλλες επιλογές. Ο Ολυμπιακός να βάλει πάνω από 95 πόντους, είναι η μία. Να κάνει πάνω από 9 πόντους ο Ζώης Καράμπελας είναι μια ακόμη, να κάνει πάνω από 8 πόντους ο Λαρεντζάκης επίσης άλλη μία, όπως και να βάλει δύο τουλάχιστον τρίποντα ο Κώστας Παπανικολάου.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας | 1 και over 157,5 (1,91)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ