Ο ΠΑΟΚ παλεύει στη Λιθουανία!

Ο ΠΑΟΚ παλεύει στη Λιθουανία!

Πάμε στοίχημα σε έναν σπουδαίο σημερινό αγώνα, για την Ευρώπη.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα στους φίλους και στις φίλες του μπάσκετ. Αυτό που συμβαίνει με τα χάντικαπ στις επιλογές μας είναι φοβερό – μετά τους -17,5 πόντους του ΠΑΟ-Άρης, που το ματς έληξε 17 στο τέλος ενώ ο ΠΑΟ ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια με 20-27 πόντους, ήρθε και ο χθεσινός του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, που με όριο 157,5 πόντους έληξε στους… 157.

Ρίτας Βίλνιους – ΠΑΟΚ

Ετσι είναι το στοίχημα στο μπάσκετ με τα χάντικαπ, βέβαια, αφού υπάρχουν κι αρκετές φορές που στις επιλογές μας τα όρια είναι ευνοϊκά και «πληρωνόμαστε» για έναν πόντο στο τέλος. Άρα προχωράμε και πάμε στοίχημα σε έναν σπουδαίο σημερινό αγώνα, για την Ευρώπη.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ρίτας – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκρισή του στους «16» του BCL με τη Ρίτας από τη Λιθουανία, στην έδρα της στο Βίλνιους, αφού κατάφερε και ισοφάρισε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Παλατάκι» σε 1-1 τις νίκες, με 81-78 και με κρίσιμο τρίποντο του Αμερικανού Τζέλεν Ράιλι.

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν στη Λιθουανική πρωτεύουσα με τσάρτερ για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, έχοντας μάλιστα και αρκετούς φίλους της ομάδας μαζί, ενώ θα έχουν συμπαράσταση και από άλλους εκδρομείς από διάφορες περιοχές της Ευρώπης.

Ρίτας Βίλνιους – ΠΑΟΚ

Οι Λιθουανοί – βοηθός προπονητή είναι ο Γιώργος Δέδας, άλλοτε παίκτης και του ΠΑΟΚ – είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και το φαβορί της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι «ζεστάθηκαν» για τον αγώνα, κερδίζοντας εύκολα το Σάββατο τη Λαμπάς Γκας με 98-77 (Εχόντας 20 με 16, Μασιούλις 16, Ρατζεβίτσιους 16). Ο ΠΑΟΚ έχασε απ’ το Περιστέρι 70-81 στο «Παλατάκι» και ελπίζει να μην έχουν οι γκαρντ του παρόμοια εμφάνιση και σήμερα, καθώς είναι το «βαρόμετρο» της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.

Είναι δύσκολο να ποντάρουμε στη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Λιθουανία, μια που δεν μας έχει πείσει για την ψυχραιμία του σε δύσκολες συνθήκες και για την αντοχή των νεαρών του παικτών, Ράιλι, Χάντς, Ρένφρο στο «ξύλο» που θα «πέσει» απ’ τους γηπεδούχους ελέω της κρισιμότητας του αγώνα. Θα πάμε με το +8,5 υπέρ του, σε απόδοση 1,88, που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι θα παλέψει μέχρι τέλους και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελευταία λεπτά… Οι πιο τολμηροί μπορούν να δουν τον Εχόντας να βάλει πάνω από 13 πόντους, τον Ρατζεβίτσιους πάνω από 10 (οι δυο ψηλοί της Ρίτας, που είναι υποψήφιοι και για double/double)…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Ρίτας – ΠΑΟΚ | 2 (+8,5) (1,88)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ