StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 16/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 16/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με έναν απρόσμενο, αλλά δικαιότατο βαθμό, έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Ρώμη η Έμπολι, που έβγαλε μεγάλη μαχητικότητα, ειδικά στο φινάλε. Μπορεί να είδε τη Λάτσιο να προηγείται με 2-0 στο 54’, αλλά δεν το έβαλε κάτω και με τέρματα των Καπούτο (83’) και Μαρίν (90’+4’), κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2. Λίγοι περίμεναν ότι θα μπορούσε να κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι, αλλά ο βαθμός αυτός μπορεί να είναι κομβικός στην προσπάθεια για παραμονή. Με τις δύο ισοπαλίες μετά τη διακοπή, έχει διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και αν πάρει τους 3β. σήμερα, θα μπορεί να αισθάνεται ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Τραυματίες παραμένουν οι Τονέλι (στόπερ), Ντέστρο (επιθετικός). Επιστρέφει από τιμωρία ο Άκπα-Άκπρο (μέσος).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Στο πρωτάθλημα θα επικεντρωθεί πλήρως η Σαμπντόρια, η οποία μεσοβδόμαδα έμεινε εκτός προημιτελικών του Coppa Italia. Η ομάδα της Γένοβας ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα και αποκλείστηκε. Η αλήθεια είναι πως δεν την χάλασε ιδιαίτερα, καθώς το βάρος έχει πέσει στη δύσκολη αποστολή της παραμονής. Μετά τη νίκη επί της Σασουόλο στο ματς επανέναρξης, ακολούθησε η εντός προγράμματος ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Οι παίκτες του Ντέγιαν Στάνκοβιτς γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και πάνε στην Τοσκάνη με όπλο την προϊστορία, αφού έχουν χάσει μόλις μια φορά από την Έμπολι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Serie A. Ο απολογισμός είναι 7-4-1! Τιμωρημένος είναι ο Ρινκόν (αμ. μέσος). Τραυματίες είναι οι Κόντι (μπακ), Κόλεϊ (στόπερ), Ντε Λούκα (φορ) και οι μεσοεπιθετικοί Πουσέτο, Σαμπίρι και ο αρχηγός Κουαλιαρέλα (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΑΝΤΙΘ – ΕΛΤΣΕ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πολύ μεγάλη νίκη για την Κάντιθ την προηγούμενη αγωνιστική και βαθμολογικά ανάσα. Με ένα γκολ του Ρούμπεν Αλκαράθ μόλις στο 9′ έφυγε με τη νίκη από το «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια και έφτασε τους 15 βαθμούς. Τέσσερις βαθμοί στα δύο τελευταία παιχνίδια, που της επιτρέπουν να φιλοδοξεί σε μια καλύτερη πορεία από εδώ και στο εξής που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Παραμένει προτελευταία, έχει την ευκαιρία απέναντι στην ουραγό Έλτσε να πάρει κι άλλη νίκη και να ανέβει περισσότερο. Εκτός οι Τσουστ, Κάλα, Χιλ, Μπαγέ και Θαλδούα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΚΑΝΤΙΘ – ΕΛΤΣΕ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ακόμα μία ήττα για την Έλτσε, 0-1 από τη Θέλτα εντός έδρας, δεν έχει ελπίδα να γυρίσει την κατάσταση με την εικόνα που δείχνει. Τελευταία με μόλις τέσσερις βαθμούς σε 16 παιχνίδια, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο, χάνοντας εντός έδρας από τη Θέουτα και δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει και να σηκώσει κεφάλι. Είναι ήδη στο μείον έντεκα από τη σωτηρία. Εκτός ο τιμωρημένος Μπίγας και οι Χοσάν και Νίκο Φερνάντεθ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ