Παιχνίδι με τα γκολ…

Παιχνίδι με τα γκολ…

Σήμερα υπάρχουν και πάλι παιχνίδια με τα οποία θα περάσουμε το βράδυ μας, αλλά το κουπόνι δε το λες και πλούσιο. Πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε στα προγνωστικα ποδοσφαιρο…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Πολύ κουβέντα για το τίποτα. Ολόκληρη ανάλυση για τους λόγους για τους οποίους η Φένλο μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Αϊντχόφεν Β’ σε απόδοση 2,90. Το ματς αναβλήθηκε, οπότε τζάμπα κόπος…

Από τις άλλες δύο επιλογές, το over στο παιχνίδι της Ντεν Μπος πέρασε από το ημίχρονο, αλλά η Πορτ Βέιλ μας την έκανε. Δεν θέλαμε να χάσει και να μπουν στο ματς δύο γκολ. Τα γκολ μπήκαν, αλλά τα έβαλε η Πιτέρμπορο.

Σήμερα υπάρχουν και πάλι παιχνίδια με τα οποία θα περάσουμε το βράδυ μας, αλλά το κουπόνι δε το λες και πλούσιο. Πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε στα προγνωστικα ποδοσφαιρο

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λέουβεν – Έουπεν Προγνωστικά

Τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Λέουβεν, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι αν μη τι άλλο γεμάτα από γκολ. Έχουμε και λέμε.  Τέσσερα σερί goal/goal, έξι στα επτά over 2,5 και τα τέσσερα είναι over 3,5.

Πάμε και στους φιλοξενούμενους. Η Έουπεν στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μετρά επτά over 2,5, τα έξι σε συνδυασμό με goal/goal και τα τέσσερα να είναι και over 3,5.

Είναι αυτονόητο, ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Το απλό over δίνει 1,62, απόδοση μικρή, αλλά τίμια με αυτά τα στατιστικά. Θα ρισκάρω για να φτάσω στο 1,93 και θα προσθέσω και το goal/goal.

Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα Προγνωστικά

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σοσιεδάδ. Προέρχεται από επτά σερί νίκες )σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και μάλιστα η τελευταία στο ντέρμπι με τη Μπιλμπάο. Μια νίκη που εκτός από τρεις βαθμούς, δίνει και ψυχολογία.

Οι Βάσκοι βρίσκονται στο τρίτο βαθμολογικό σκαλοπάτι και πραγματοποιούν φέτος εξαιρετική πορεία. Στο σημερινό ματς Κυπέλλου (νοκ άουτ αγώνας) υποδέχονται την Μαγιόρκα, μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη. Θα πάρω τον «άσο» και θα προσθέσω και το over 1,5 για να γίνει το 1,52, 1,98.

Όλτρινχαμ – Μέιντενχεντ Γ. Προγνωστικά

Μετά από πρωτάθλημα Βελγίου και Κύπελλο Ισπανίας, δεν γινόταν να μην προσθέσουμε και ένα ματς από το… βίτσιο μου, τα… χωράφια της Αγγλίας και το Όλντριχαμ – Μέιντενχεντ.  Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,85, στην αναμέτρηση της Όλτριγχαμ με τη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ. Και ο λόγος που κάνω αυτή την επιλογή είναι απλός.

Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι στα επτά over 2,5, όλα σε συνδυασμό με goal/goal! Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, έχουν να επιδείξουν επτά over 2,5 στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (σε όλες τις διοργανώσεις). Οπότε, γιατί να μην μπουν τρία τουλάχιστον γκολ στο μεταξύ τους ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30  ΛΕΟΥΒΕΝ – ΕΟΥΠΕΝ: Over 2,5 & g/g   (1,93)20:00  ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ:  1 & over 1,5  (1,98)

21:45  ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ Γ.: Over 2,5  (1,85)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ