Μεσογειακή υπόθεση

Μεσογειακή υπόθεση

Μεσογειακή υπόθεση τα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος, οι 8 από τις 9 σημερινές επιλογές της στήλης προκύπτουν σε… εύκρατο κλίμα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Έγινε το δύσκολο χθες στο Σαλέρνο, βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Νάπολι, αλλά μετά το 0-2 δεν έγινε το εύκολο, να μπει δηλαδή ένα ακόμη γκολ με αποτέλεσμα να χάσουμε με πολύ πικρό τρόπο το “δυνατό” σημείο στο 2/2 & Over 2.5, αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν όρεξη για ποδόσφαιρο μετά το γκολ του Οσιμέν. Στα πονταρίσματα των γκολ κάναμε το 1/2, βρήκε εύκολα από ημίχρονο το Over 2.5 στο Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ (6-0), αλλά η Λέτσε δεν βρήκε γκολ στη Βερόνα για το G/G που είχαμε ποντάρει στο “Μπεντεγκόντι”. Δεν το πλησιάσαμε το χινάρι στο Βαγιέκας, αλλά την “μπόμπα” την αγγίξαμε στο Λέστερ (2-2) με το 2 & Over 3.5, η Μπράιτον την άξιζε τη νίκη. Τέλος, το παρολί το πληρωθήκαμε κουτσουρεμένο, με 1 κερδισμένο και 2 void σημεία για να κλείσουμε το Σάββατο με -41.75 μονάδες απολογισμό.

Μεσογειακή υπόθεση τα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματοςοι 8 από τις 9 σημερινές επιλογές της στήλης προκύπτουν σε… εύκρατο κλίμα.

ΑΕΚ 2/2 & Over 1.5 @ 1.90

Ιωνικός – ΑΕΚ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Ιωνικός, τη Δευτέρα γνώρισε μία ακόμη ήττα, από το Βόλο (0-1 ) αυτή φορά, 4η στην σειρά, ενώ από τις 10 Νοεμβρίου και μετά, σε 7 παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο μία φορά και έχει πάρει μόνο έναν πόντο, τον τυχερό με τον Παναθηναϊκό (1-1). Και είναι δίκαιο το αρνητικό του σερί, δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω, δεν έχει εικόνα ομάδας για Super League, μονίμως δίχως ισορροπία, με πολλά κενά στον άξονα. Ιδανικός αντίπαλος δηλαδή για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και τις πειστικές εμφανίσεις η ΑΕΚ, να μειώσει κι άλλο από την κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Στη μάχη της χειρότερης ομάδας του πρωταθλήματος απέναντι στην πιο πειστική θα πάμε με το φαβορί και θ’ ανεβάσουμε την απόδοση του διπλού πόνταροντας στο 2/2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90. Ο Ιωνικός έχανε στο ημίχρονο, εύκολα κι από τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου στη Νίκαια.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Πρασινό-μαυρο ντέρμπι πράξη 2η. Τέσσερις μέρες μετά το 2-0 της Τούμπας για το Κύπελλο και τέσσερις μέρες πριν την ρεβάνς της Λεωφόρου. Ανώτερος ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, δικαίως πήρε σκορ πρόκρισης για τα ημιτελικά με τη δυνατή εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αρκετές λύσεις και διαχειρίστηκε τον πρώτο προημιτελικό με γνώμονα το σημερινό παιχνίδι που είναι μεγαλύτερης σημασίας γι΄αυτόν. Αναγκαστικά θα πάρει περισσότερα ρίσκα σήμερα ο Γιοβάνοβιτς, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει για το διπλό που θα τον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Προβλέπουμε διαφορετικής υφής παιχνίδι σε σχέση με το πρόσφατο για το Κύπελλο και οι τιμές στα γκολ είναι υπερβολικά υψηλές. Ποντάρουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο Over 2 σε απόδοση 2.10.

Αλάνιασπορ – Καραγκιουμρούκ

To ματς στα νότια παράλια της Τουρκίας φωνάζει γκολ από μακριά! Δεν είναι μόνο τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων που μας οδηγούν εκεί, είναι και η δεδομένη αγωνιστική ταυτότητά τους και το ματσάρισμα των δύο Ιταλών κόουτς, που έχουν επιθετική φιλοσοφία. Η Αλάνιασπορ έχει βγάλει μόνο Over 2.5 (6/6) μετά τη διακοπή, τα 5 παιχνίδια πήγαν στο Over 3.5! H Καραγκιουμρούκ μετρά 6/7 Over 2.5 μετά το Μουντιάλ και από το ξεκίνημα του Οκτώβρη 13/15! Στο Over 3.5 πήγαν και τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσουμε τη νόρμα, “δυνατή” επιλογή το Over 3 σε απόδοση 1.91.

Καϊσέρισπορ – Μπεσίκτας

Και στην “καρδιά” της γειτονικής χώρας προβλέπουμε πλούσιο σε γκολ παιχνίδι και εκεί η εικόνα των δύο ομάδων προϊδεάζει για γρήγορο ρυθμό, πολλές μεταβάσεις, στις οποίες η άμυνα των ποιοτικότερων φιλοξενούμενων πονάει. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 1.96, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Καϊσέρισπορ και στα 6/8 φετινά εκτός έδρας ματς της Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα!

Το παρολί

Φεύγουμε από τις χώρες που βρέχει το Αιγαίο και πάμε πιο δυτικά για το σημερινό παρολί μας, μία τριάδα σε απόδοση 4.49 από Ισπανία, Αγγλία & Ιταλία.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.75) στο Βιγιαρεάλ – Χιρόνα. Αλλαγμένη προς την επιθετική κατεύθυνση η Βιγιαρεάλ με τον Σετιέν στον πάγκο, ψηλά σε σκορ πήγαν τα 5/6 παιχνίδια της μετά τη διακοπή. Σκοράρει με ευκολία, έχοντας τον Ζεράρ Μορένο σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά στα μετόπισθεν δεν έχει ασφάλεια, δεν είναι συμπαγής ούτε και όταν υπερασπίζεται προβαδίσματα, όπως είδαμε και στο Βίγκο και την Πέμπτη στο Κύπελλο με την Ρεάλ. Η Χιρόνα είναι στα καλύτερά της, αήττητη στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-3-0), σκόραρε από 2 γκολ και στα 5 πιο πρόσφατα!

Δεύτερη επιλογή το +2.5 της Γουλβς (1.60) στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Έχει βελτιωθεί πολύ με τον Λοπετέγκι η Γουλβς, δεν άξιζε να χάσει την Τρίτη από τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο, δύσκολα ηττήθηκε κι από τη Γιουνάιτεντ (0-1) στο κλείσιμο του 2022. Ποντάρουμε στο ότι θα αποδειχθεί ανταγωνιστική στο Έτιχαντ, απέναντι σε μία Σίτι που παρά την εντυπωσιακή ανατροπή της Πέμπτης δεν είναι στα καλύτερά της, την έχουμε δει να βραχυκυκλώνει μετά το Μουντιάλ. Επιπλέον, δεν αναμένεται να πάει σε υψηλές εντάσεις σήμερα, καθώς την Παρασκευή παίζει με την Άρσεναλ στο FA Cup.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Over 2 (1.60) στο Σπέτσια – Ρόμα. Δεν άντεξε στο Μπέργκαμο την Πέμπτη η Σπέτσια, ηττήθηκε για το Κύπελλο 5-2 από την Αταλάντα, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία ματς (2-3-0). Παραγωγική στο γήπεδό της, σκόραρε και στα 7 παιχνίδια εκεί πριν το πρόσφατο 0-0 με τη Λέτσε, τα 6/8 τελευταία πήγαν στο Over 2.5. Η Ρόμα προέρχεται από 3/3 κυνικές εντός έδρας νίκες, αλλά μακριά από το Ολίμπικο τα παιχνίδια της συνήθως έχουν γκολ. Τουλάχιστον δύο τα 6/7 τελευταία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | Αλάνιασπορ – Καραγκιουμρούκ  ➡ Over 3 (απόδοση 1.91)

15:00 | Καϊσέρισπορ – Μπεσίκτας  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.96)

16:00 | Ιωνικός – ΑΕΚ  ➡ 2/2 & Over 1.5 (απόδοση 1.90)

19:30 | Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ  ➡ Over 2 (απόδοση 2.10)

Παρολί

15:00 | Βιγιαρεάλ – Χιρόνα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

16:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς  ➡ Γουλβς +2.5 (απόδοση 1.60)

19:00 | Σπέτσια – Ρόμα ➡ Over 2 (απόδοση 1.60)

Χινάρι

12:30 | Γκαζιαντέπ – Σίβασπορ  ➡ Χ (απόδοση 3.35)

Σκόρερ

16:00 | Ιωνικός – ΑΕΚ  ➡ Πινέδα Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.10)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ