Γκολ σε Ιταλία και Γερμανία

Γκολ σε Ιταλία και Γερμανία

Δύο αναμετρήσεις βάζω σήμερα στο κάδρο, σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι αρκετά ικανοποιητικό και θεωρώ ότι προκύπτουν ευκαιρίες για προγνωστικα στοιχηματος.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Λίγες εβδομάδες απέμειναν χωρίς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως και αυτές που τρέχουν παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Δύο αναμετρήσεις βάζω σήμερα στο κάδρο, σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι αρκετά ικανοποιητικό και θεωρώ ότι προκύπτουν ευκαιρίες για προγνωστικα στοιχηματος. Για πάμε να τις δούμε.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λάτσιο – Μίλαν Προγνωστικά

Ένα καζάνι που βράζει η Λάτσιο. Δεν της έφταναν τα τερτίπια των Λουίς Αλμπέρτο και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ήρθε και ο τραυματισμός του Τσίρο Ιμόμπιλε. Οι δύο πρώτοι πάλεψαν για να φύγουν ως συνήθως, αφού αυτό επεδίωκαν στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Ο τρίτος υπέστη μυικό τραυματισμό και η Λάτσιο στερείται των υπηρεσιών του. Στην κορυφή της επίθεσης περνάει αναγκαστικά ο Φελίπε Άντερσον αφού η ομάδα δεν είχε φροντίσει να αποκτήσει έναν επιθετικό για τέτοιες ανάγκες.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν μπορεί να κάνει θαύματα έχοντας όλους κι όλους 14-15 παίκτες για να κατεβάζει μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχει τον τρόπο του πάντως να διατηρεί την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αν και το όνειρο της 4άδας χλωμιάζει από την γενικότερη εικόνα της.

Η Μίλαν από την πλευρά της γύρισε μια ξεγυρισμένη τριάρα στην πλάτη, στο Σούπερ Καπ με την Ίντερ. Κακή εικόνα, δεν μπήκε ποτέ στο ματς και ηττήθηκε δίκαια ενώ θα μπορούσε να έχει δεχθεί περισσότερα γκολ. Ο Στέφανο Πιόλι δεν έχει περάσει από την αρχή της σεζόν μια ήρεμη εβδομάδα όσον αφορά τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες. Το απουσιολόγιό του είναι σχεδόν πάντα γεμάτο.

Σήμερα θέλει την αντίδραση και η Λάτσιο προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Θα βρει γκολ η Μίλαν, δεν είναι ομάδα για να μένει σε δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν. Γκολ όμως μπορεί να βρει και η Λάτσιο, η οποία παρά την απουσία του Ιμόμπιλε, δημιουργεί ευκαιρίες έχοντας αρκετά καλούς περιφερειακούς παίκτες.

Χέρτα – Βόλφσπουργκ Προγνωστικά

Πάμε και στην Γερμανία και στο παιχνίδι Χέρτα – Βόλφσμπουργκ. Μαγική εικόνα το 3-1 της Χέρτα από την Μπόχουμ. Προηγήθηκε αλλά κατά ένα περίεργο λόγο, ο VAR δεν μέτρησε το γκολ, με την Μπόχουμ να σκοράρει δύο φορές πριν βγει το ημίχρονο και να φτάνει τελικά στη νίκη. Η Χέρτα μπήκε στην επανέναρξη με φιλοδοξίες και όνειρα ότι θα καταφέρει να πετύχει κάτι διαφορετικό στα ματς που απομένουν. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα της δεν ήταν τόσο κακή αλλά περιμένω να την δω και σήμερα.

Η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της πετάει. Στο 6-0 επί της Φράιμπουργκ ήταν ονειρεμένη η παρουσία της, σκόραρε νωρίς και όλα τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους. Έφτασε τις πέντε σερί νίκες αν συμπεριλάβουμε και αυτές που προηγήθηκαν της διακοπής και δεδομένα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας.

Το γεγονός ότι έφτασε σε μια τόσο μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει κερδίσει φέτος τις εντυπώσεις στην Γερμανία, δείχνει και την ποιότητά της. Δεν θα μπει στο ματς έχοντας βγάλει το πόδι από το γκάζι. Αντίθετα θα το κρατήσει εκεί και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα κενά της Χέρτα.

Πάω με ένα combo bet στο Goal/Goal&Over 2,5 για να ανεβάσω την απόδοση στα γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λάτσιο – Μίλαν: Goal/Goal (1.75)Χέρτα – Βόλφσπουργκ: Goal/Goal & Over 2,5 (2.12)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ