ΑΕΚ-Περιστέρι: Ντέρμπι μέχρι τέλους

ΑΕΚ-Περιστέρι: Ντέρμπι μέχρι τέλους

Πάμε στοίχημα με έναν αγώνα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός μας έβγαλε εύκολα, σχετικά, την επιλογή και μας πήγε στο ταμείο, κερδίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επιβεβαιώνοντας την επιλογή μας για τον άσο και το όβερ, σε αρκετά καλή απόδοση.

ΑΕΚ-Περιστέρι

Συνεχίζουμε σήμερα και θα πάμε στοίχημα με έναν αγώνα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, αυτόν ανάμεσα στην ΑΕΚ και στο Περιστέρι. Δυο ομάδων που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με στόχο την τετράδα.

ΑΕΚ-Περιστέρι Προγνωστικά

Η ΑΕΚ με αλλαγές στο ρόστερ (Μάιλς, Γιάνκοβιτς, Γόντικας) αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να πάρει μια νίκη που θα τη βοηθήσει να ξεφύγει ίσως στην 3η θέση, όπου τώρα ισοβαθμεί με τον Κολοσσό, που παίζει μέσα στον Προμηθέα, και με το Περιστέρι, σημερινό της αντίπαλο.

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που μετά τον ευρωπαΪκό αποκλεισμό από τη Ντιζόν, προσπαθεί να ορθοποδήσει και πάλι. Θα έχει όμως δύσκολο έργο να το κάνει αυτό από σήμερα, έχοντας ήττα στον τελευταίο του αγώνα από τον Ολυμπιακό μετά από πολύ καλή εμφάνιση, όπου έχασε 86-87 με το τελευταίο σουτ του Γουόκαπ.

ΑΕΚ-Περιστέρι

Η «Ένωση» ξεκίνησε με ήττα την παρουσία της στους «16» του BCL, χάνοντας εύκολα με 88-66 από την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ ήταν «μέσα» στη διεκδίκηση τη νίκης για τρία δεκάλεπτα. Στο τελευταίο όμως δεν άντεξε και παραδόθηκε. Ξεχώρισε και πάλι ο Ακίλ Μίτσελ με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ και ακολούθησε ο Μάιλς με 14, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν σε «ρηχά νερά».

Οι δυο ομάδες πατούν καλά, ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ μάλλον δε θα την επηρεάσε, αφού ήταν ίσως ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα η ήττα, ενώ το Περιστέρι ακόμη κι απ’ την ήττα από τον Ολυμπιακό πήρε δύναμη, αφού άγγιξε το «σπάσιμο» του αήττητο του Ολυμπιακού, που ήταν στο 12-0.

Ο αγώνας μοιάζει αρκετά μοιρασμένος, και με βάση τα παραπάνω δεδομένα, αλλά και σαν εικόνα τον τελευταίο μήνα, η έδρα σαφώς και θα μπορούσε να είναι ένας παραγοντας για την νίκη, όμως εμείς πιστεύουμε ότι θα γίνει ντέρμπι μέχρι τέλους.

Θα πάμε έτσι στην επιλογή του να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, με απόδοση 2.70, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Πάντα σε ένα δευτερεύον δελτίο θα έχει θέση το double double του Ακίλ Μίτσελ, αλλά και του Μπίλαν του Περιστερίου.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 ΑΕΚ -Περιστέρι | Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ (2,70)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ