Θα παλέψει στη Μαδρίτη!

Θα παλέψει στη Μαδρίτη!

Συνεχίζουμε όμως και θα πάμε στοίχημα σήμερα με μια σπουδαία αναμέτρηση, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Παναθηναϊκό.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έκανε άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση εκτός έδρας και κέρδισε για πλάκα την Φενέρ, διαψεύδοντας μας ότι θα γίνει ντέρμπι. Επιβεβαιώθηκε όμως το double double του Σάσα Βεζένκοφ, που είναι, άλλωστε, μια απ’ τις αγαπημένες μας επιλογές που γνωρίζουν όσοι μας ακολουθούν στα γραπτά μας.

Συνεχίζουμε όμως και θα πάμε στοίχημα σήμερα με μια σπουδαία αναμέτρηση, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Παναθηναϊκό. Σπουδαία αναμέτρηση απ’ την πλευρά της πλούσιας ιστορίας των δύο ομάδων, αφού αγωνιστικά όπως και να το κάνουμε, υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή διαφορά ανάμεσα τους.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας μόνο μία ήττα (από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 73-60) στα τελευταία εννιά ματς και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης, όπου τώρα είναι μόνος του ο Ολυμπιακός μετά τη σούπερ νίκη του χθες στην έδρα της Φενέρ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νίκες σερί, δύο για το ελληνικό πρωτάθλημα με Λαύριο και Ιωνικό και μία για την Ευρωλίγκα με 89-65 και την εκπληκτική ανατροπή επί της Ζαλγκίρις με 62 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο! Και ιδιαίτερα κινητικός μεταγραφικά, αφού χθες ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη του σουτέρ Ματ Τόμας αλλά και του Δημήτρη Αγραβάνη. Αμφότεροι, βέβαια, δεν θα είναι διαθέσιμοι σήμερα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Δεν υπολογίζονται για τη «διαβολοβδομάδα» οι Πονίτκα (8.5 π., 5.5 ριμπ.) και Μαντζούκας, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει ο Μποχωρίδης, ενώ την Παρασκευή παίζει πάλι επί Ισπανικού εδάφους με την Μπασκόνια. Για τη Ρεάλ δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τον Τσους Ματέο, που δεν υπολογίζει τους μακροχρόνια απόντες Αλμπέρτο Αμπάλδε, Κάρλος Αλοσέν και Άντονι Ράντολφ. Την Παρασκευή δοκιμάζεται στην απαιτητική έδρα της Μονακό.

Φαβορί για τη νίκη φυσικά η Ρεάλ, αφού είναι σε καλή φόρμα και φυσικά είναι η… Ρεάλ, που παίζει στην έδρα της. Έτσι θα προτιμήσουμε να πάμε στη νίκη της και στο over 162,5 σε απόδοση 2.15, που προσφέρει η Stoiximan. Στα υπ’ όψη μας, όσον αφορά στα ειδικά, η ενισχυμένη απόδοση του Ταβάρεζ στους 16+ πόντους στο 3,25, όπως και του Μπέικον στους 23+.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός | 1 και over 162,5 (2.15)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ