«Δανεικός στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά»

«Δανεικός στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά»

Όπως αναφέρουν στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός παραχωρεί τον Αγκιμπού Καμαρά στον Ατρόμητο, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και χωρίς οψιόν αγοράς.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγκιμπού Καμαρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως λίγο πριν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Περιστερίου για την παραχώρηση του νεαρού άσου, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Αν και εξέφρασαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες του εξωτερικού, όπως η Άντερλεχτ, η Σταντάρ Λιέγης και η Χέρτα, δεν υπήρξε deal και τελικά ο παίκτης θα συνεχίσει στον Ατρόμητο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 73-93: Ολυμπιακάρα – όνειρο στην Πόλη (του)

Ο Αγκιμπού βρισκόταν εκτός πλάνων του Μίτσελ το τελευταίο διάστημα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε καταγράψει 11 συμμετοχές με ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίθετα, πέρσι, στην πρώτη του χρονιά με τα ερυθρόλευκα, ήταν βασικός και αναντικατάστατος με 40 συμμετοχές, πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ